reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zapewne to był paraliż senny bo reszta się zgadzała ale nie dokonca rozumiem z czego to się bierze .. i jeżeli raz się zdarzyło czy znów może

16udyx8di9hvrs5t.png

Może, niestety może, paraliż występuje wtedy gdy nasz ciało już "zaśnie" a mózg jeszcze nie. albo na odwrót gdy mózg już się obudzi a ciało jeszcze nie. to jest taki stan przejściowy i wtedy mogą występować różne.te.. wyleciało mi z głowy.. no że widzimy rzeczy których nie ma...

reklama
Maskara ... mam nadzieje ze niż mi się to nie przytrafi bo naprawdę jest to straszne a moj mąż chodzi tez na nocki i jakby go nie było akurat to po przebudzeniu ja już nie zasnę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja miałam paraliż senny 2 razy. Dokładnie czułam to tak, że jestem obudzona, ale nie mogę się ruszyć, powiedzieć czegos, ani nawet otworzyć oczu. Za każdym razem byłam przekonana, że umieram i próbowałam za wszelką cenę otworzyć oczy, albo krzyknąć, żeby ktoś mi pomógł. Nie wiem ile minut to trwało, ale to było tak straszne, że długo nie umiałam dojść do siebie.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja miałam paraliż senny 2 razy. Dokładnie czułam to tak, że jestem obudzona, ale nie mogę się ruszyć, powiedzieć czegos, ani nawet otworzyć oczu. Za każdym razem byłam przekonana, że umieram i próbowałam za wszelką cenę otworzyć oczy, albo krzyknąć, żeby ktoś mi pomógł. Nie wiem ile minut to trwało, ale to było tak straszne, że długo nie umiałam dojść do siebie.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja widziałam dokładnie ducha/ trupa nie dość ze dusił to wsadzał rękę do buzi ze nie umilam oddychać i najgorsze te realistyczne obrazy... tak jakbym stała obok tego wszystkiego obserwowała i nie mogła nic zribic ...
ze tez nie może się śnić coś przyjemnego..

16udyx8di9hvrs5t.png

Zapewne to był paraliż senny bo reszta się zgadzała ale nie dokonca rozumiem z czego to się bierze .. i jeżeli raz się zdarzyło czy znów może

16udyx8di9hvrs5t.png
A podczas snu wiedziałaś podświadomie że to sen ? Ale nie mogłaś się wybudzić choć chciałaś ? Spróbuj wtedy poruszać palcem u ręki,nogi. Jak się uda to mocno probuj kopać nogami, machać rękami. Az się wybudzisz. Ja tak sobie radziłam.. ale to co się działo wtedy w mojej głowie to jakaś masakra, przerażające sny w których byłam i nie wiedziałam jak się z nich wydostać. Słyszałam co ogląda mama w telewizji obok w pokoju, jak tata rozmawia przez telefon, a ruszyć się nie mogłam , byłam po prostu w śnie.. koszmarze w sumie.

Maskara ... mam nadzieje ze niż mi się to nie przytrafi bo naprawdę jest to straszne a moj mąż chodzi tez na nocki i jakby go nie było akurat to po przebudzeniu ja już nie zasnę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam nadzieje, że żadnej z nas się to już nie przytrafi ;)
Ale przynajmniej teraz będziesz wiedzieć że musisz odwrócić uwagę mózgu od tego co się dzieje:) na wszelki wypadek ;) a poczytać czasem warto. Ja się zagłębiłam w ten temat i powiem Ci że mnie zainteresował. Dziwny jest ten świat :)

A podczas snu wiedziałaś podświadomie że to sen ? Ale nie mogłaś się wybudzić choć chciałaś ? Spróbuj wtedy poruszać palcem u ręki,nogi. Jak się uda to mocno probuj kopać nogami, machać rękami. Az się wybudzisz. Ja tak sobie radziłam.. ale to co się działo wtedy w mojej głowie to jakaś masakra, przerażające sny w których byłam i nie wiedziałam jak się z nich wydostać. Słyszałam co ogląda mama w telewizji obok w pokoju, jak tata rozmawia przez telefon, a ruszyć się nie mogłam , byłam po prostu w śnie.. koszmarze w sumie.

Straszne to .. a skończyło się to u ciebie już ?

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja widziałam dokładnie ducha/ trupa nie dość ze dusił to wsadzał rękę do buzi ze nie umilam oddychać i najgorsze te realistyczne obrazy... tak jakbym stała obok tego wszystkiego obserwowała i nie mogła nic zribic ...
ze tez nie może się śnić coś przyjemnego..

16udyx8di9hvrs5t.png
Super. Nie idę dzisiaj spać. Zaswiecam lampkę i s. w gacie dzisiaj. :(

reklama
Do góry