reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U nas we Wrocławiu nasz żłobek kosztuje 505 zł dokaldnie + 14 zł za wyżywienie dziennie więc w sumie też sporo wychodzi

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A jak jest z wyzywieniem? "Standard" dla wszystkich, czy z uwzględnieniem "preferencji" rodziców? (alergie, itd, albo wege?)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Heh [emoji14] każdą by chciała nosić o rozmiar niżej :D to może spytaj czy wrazie czego da się wymienić. A jak nie to będziesz musiała zaryzykować i sprzedać gdyby była zła :/
Może od razu zamów 2, skoro można odesłać? Przymierzyć, zastanowisz się, która lepsza, a drugą po prostu odeślesz?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jak ostatnio się mierzyłam ale tak całkiem luźno na wysokości sutków to miałam 97cm, przed ciążą miałam 90cm :) Jedyny wzrost u mnie który cieszy :D
Ja 86. To moze ten rozm 44 to naprawdę jakiś wygórowany. Bo mamy podobne rozmiary, a nigdy nawet nie patrzyłam na 40 :/

Kurcze dziewczyny zdjeli mi szwy z dziąsła i znowu mnie boli. Oszaleć można. Historia tej ósemki będzie mi się chyba do konca zycia po nocach snila.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Po zdjęciu szwów mnie bolało, ale mniej i dużo krócej... Współczuję....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A jak jest z wyzywieniem? "Standard" dla wszystkich, czy z uwzględnieniem "preferencji" rodziców? (alergie, itd, albo wege?)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Można wybrać dietę bezglutenową, bezmleczną i chyba wege nie pamiętam czy coś jeszcze ale one już chyba inaczej kosztują tylko nie znam cen

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry