reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Można wybrać dietę bezglutenową, bezmleczną i chyba wege nie pamiętam czy coś jeszcze ale one już chyba inaczej kosztują tylko nie znam cen

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ciekawe, czy na moim zadupiu znajdę żłobek, w którym będzie opcja wege.... Bo raczej nie wyobrażam sobie karmienia dziecka mięsem ;)
(wege zostałam że względów zdrowotnych, dużo na ten temat czytałam, itd... i tak samo jak całkowicie wyeliminowałam z diety cukier, podobnie "wyleciało" mięso, więc nie wyobrażam sobie, żebyśmy my się żywili zdrowo, a dziecku żebym dawała słodycze, słodkie napoje czy mięso...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ciekawe, czy na moim zadupiu znajdę żłobek, w którym będzie opcja wege.... Bo raczej nie wyobrażam sobie karmienia dziecka mięsem ;)
(wege zostałam że względów zdrowotnych, dużo na ten temat czytałam, itd... i tak samo jak całkowicie wyeliminowałam z diety cukier, podobnie "wyleciało" mięso, więc nie wyobrażam sobie, żebyśmy my się żywili zdrowo, a dziecku żebym dawała słodycze, słodkie napoje czy mięso...)

0d1yrjjgtd95fou3.png
U nad jest też opcja ze rodzic daje swoje jedzenie - śniadanie, zupa, II danie, podwieczorek :) także w razie gdyby nie było jakiejś opcji to zawsze rodzic może sam przygotować :) u nas mamy chłopca który ma dietę wegańską więc takiej już z cateringu nie mamy

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Margana ja tak miałam w pierwszej ciąży i teraz :-D:-D totalne wyparcie że może być chłopak... hahaha :D
To tak jak ja, tylko, że ja dziewczynki w ogole pod uwagę nie biorę. Dwa razy się udało zobaczymy jak teraz będzie
Wlasnie u mnie w okolicy nie ma w ogole panstwowego, wiec nawet nie mamy na co liczyc[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U nas jest jeden państwowy, ale tam szans nie mamy. A w prywatnych to ok 800 zł plus wyżywienie. A chcę od września dwóch posłać, także trochę nam wyjdzie

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Mhmm. Myslalam, że przy naciśnięciu podczas spania by się ulewalo. Dobrze by było gdyby jednak nie trzeba było i w nocy się gnieść w biustonoszu
Różnie to bywa, czasem wygodniej wytrzymać parę kropel, niż stanik. Mnie najbardziej leciało z drugiej piersi, jak b dziecko ssało jedną. Za to teraz śpię wc staniku, żeby ssak się przysysał kiedy ja chcę, a nie cały czas wisiał.

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja na razie przynoszę swoje jedzenie do żłobka. Może u Was będzie taka opcja.

reklama
Do góry