reklama
G
gosc12
Gość
Ale Ola chyba patrzyła według rozmiaru pod biustem i brzucha dlatego taki duży rozmiarAmbitnie! Zrobiłaś kawę albo zieloną herbatę....?
Wytniesz metkę
Ale szczerze Ola, to ja nie wierzę że nawet 42 nie będzie na Ciebie za duże... chyba że bardzo wysoka jetseś.. ile masz wzrostu?
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Wlasnie ona nie rozumie, ze chodzi o forme a nie inne zdanie. Ale tu sie chyba nie da przetlumaczyc. Szkoda slow.
Aniołek[*]8.08.2017
Nie da kochana. Nie da. Chciałam znów napisać coś , ale stwierdziłam , że nie . Nie jest to warte moich nerwów .
Margana
No tak[emoji3]To ja będę miała syneczka mamusi
Aniołek[*]8.08.2017
G
gosc12
Gość
To czekamy razemTeż mam 12 wizytę
Tyle,że ty już po połówkowym i mniejszy stres o której masz ?
Margana
No i slusznie[emoji3]Nie da kochana. Nie da. Chciałam znów napisać coś , ale stwierdziłam , że nie . Nie jest to warte moich nerwów .
Aniołek[*]8.08.2017
ani_anita
Nie jest powiedziane, że mleko będzie ciec, mnie wkładki laktacyjne nie były potrzebne, stanik w nocy tez nieJak się zniszczy to zawsze można dokupić. Nie widzialam piżam z funkcją do karmienia, musze przejrzeć strony. I najgorsze to ciągle chodzenie w staniku, spanie też :/ bo inaczej cała koszula w mleku :/ a tak jestem nie przyzwyczajona do spania w staniku ..
kinga30
Tak jak ostatnio 14.45 a Ty?To czekamy razem
Tyle,że ty już po połówkowym i mniejszy stres o której masz ?
G
gosc12
Gość
Na pewno można zwrócić więc nie muszę się martwić jakby okazało się, że rozmiar nie pasuje.
Czyli dobrze mi się wydawało Dzięki za rozwianie wątpliwości
Haha metki wycinać nie muszę bo chyba są wycięte bo to ciuchy niby outletowe. Mam 175cm.
To dobrze, że się da.
To masz tyle wzrostu co ja. A ja noszę Się/M ale moich cycków nie da się nazwać biustem więc na mnie by wisiało tu i ówdzie.
reklama
Margana
No wlasnie, roznie to bywa.Nie jest powiedziane, że mleko będzie ciec, mnie wkładki laktacyjne nie były potrzebne, stanik w nocy tez nie
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: