reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Margana ja tak miałam w pierwszej ciąży i teraz :-D:-D totalne wyparcie że może być chłopak... hahaha :D
Haha, a bedzie drugi chlopak, tak?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ambitnie! Zrobiłaś kawę albo zieloną herbatę....? ;)

Wytniesz metkę :D

Ale szczerze Ola, to ja nie wierzę że nawet 42 nie będzie na Ciebie za duże... chyba że bardzo wysoka jetseś.. ile masz wzrostu?
Ale Ola chyba patrzyła według rozmiaru pod biustem i brzucha dlatego taki duży rozmiar

Jak się zniszczy to zawsze można dokupić. Nie widzialam piżam z funkcją do karmienia, musze przejrzeć strony. I najgorsze to ciągle chodzenie w staniku, spanie też :/ bo inaczej cała koszula w mleku :/ a tak jestem nie przyzwyczajona do spania w staniku ..
Nie jest powiedziane, że mleko będzie ciec, mnie wkładki laktacyjne nie były potrzebne, stanik w nocy tez nie

Na pewno można zwrócić więc nie muszę się martwić jakby okazało się, że rozmiar nie pasuje.

Czyli dobrze mi się wydawało :) Dzięki za rozwianie wątpliwości :)

Haha metki wycinać nie muszę bo chyba są wycięte bo to ciuchy niby outletowe. Mam 175cm.

To dobrze, że się da.
To masz tyle wzrostu co ja. A ja noszę Się/M ale moich cycków nie da się nazwać biustem więc na mnie by wisiało tu i ówdzie.

reklama
Do góry