reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Różnie to bywa, czasem wygodniej wytrzymać parę kropel, niż stanik. Mnie najbardziej leciało z drugiej piersi, jak b dziecko ssało jedną. Za to teraz śpię wc staniku, żeby ssak się przysysał kiedy ja chcę, a nie cały czas wisiał.
Ja i tak bym z takim maleństwem nie spała więc raczej by się sam nie dopadł :p ale będę musiała w takim razie zobaczyć czy będzie leciało czy nie i wtedy zakładać najwyżej :p a nie karmiłas równomiernie obiema ?

reklama
190 z wyzywieniem!? To my wiecej placimy za samo wyzywienie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wszystko dzięki dofinansowaniu z UE. Tylko jakieś wymogi też trzeba spełniać. Być zarejestrowanym w urzędzie pracy, lub na macierzyńskim lub wychowawczym gdzie kończy się umowa o pracę.

Ciekawe, czy na moim zadupiu znajdę żłobek, w którym będzie opcja wege.... Bo raczej nie wyobrażam sobie karmienia dziecka mięsem ;)
(wege zostałam że względów zdrowotnych, dużo na ten temat czytałam, itd... i tak samo jak całkowicie wyeliminowałam z diety cukier, podobnie "wyleciało" mięso, więc nie wyobrażam sobie, żebyśmy my się żywili zdrowo, a dziecku żebym dawała słodycze, słodkie napoje czy mięso...)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zwykle jak jest catering to sa rozne dietu do wyboru. Bo z wlasna kuchnia to juz roznie bywa. Tylko ceny niestety bardzo sie roznia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pewnie, moze byc czkawka :tak:

Wracajac na sekunde do wczorajszej dyskusji.
Jedyne co probuje robic ( i odnosze za kazdym razem porazke na calego) to wylumaczyc,ze istnieja rozne sposoby na problemy zdrowotne ,niz leki .
Nie zamierzam sie z Wami przekomarzac, klocic, docierac kto ma racje.
Probuje jedynie przedstawic swoja opinie z innego punktu widzenia.
Nie owijam w bawelne, nie bawie sie w klamstwa.
Jesli uwazam,ze powinnam sie podzielic z Wami swoim doswiadczeniem i wiedza to to robie.
Nie potrzebuje braw, tecz ,ze jest super i zabawnie. Nie musze byc ulubienica forum i dusza towarzystwa.
Nie musze byc rozumiana i akceptowana zeby sie dowartosciowac.
Wydaje mi sie jednak,ze wybierajac jakiekolwiek leczenie ( czy to jest stosowanie paracetamolu czy powazniejszych lekow) to warto poznac opinie z dwoch stron ( i nie zawsze musi byc to opinia na ktora wszyscy czekaja i popieraja).
Nie kazdemu moze to przypasc do gustu - zrozumialam to juz nieraz.
Ale nie moge przemilczec pewnych kwestii ,gdy sa tak oczywiste.
Z gory przepraszam jesli kogos urazilam.
Jestem szczera az do bolu i nie koloryzuje.
Pisze to,co czuje i mysle.
Nie zmienie swiata ani myslenia innych,ale moze cos trafi do chociaz jednej osoby i odmieni jej zycie.

A zmieniajac temat bylam dzisiaj w miescie i nie moglam przejsc obojetnie kolo TkMaxxa.
Kupilam wiec botki z krotkim rekawkiem i pajacyka,

Zobacz załącznik 840645
Zobacz załącznik 840646

Zobacz załącznik 840647

I jeszcze zaplacilam grosze ,bo 10 euro za wszystko.

Milego dnia.
Ale cudeńka

Wszystko dzięki dofinansowaniu z UE. Tylko jakieś wymogi też trzeba spełniać. Być zarejestrowanym w urzędzie pracy, lub na macierzyńskim lub wychowawczym gdzie kończy się umowa o pracę.
A...to jakies zupelnie inne opcje. Prwnie co miasto to inaczej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry