reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Różnie to bywa, czasem wygodniej wytrzymać parę kropel, niż stanik. Mnie najbardziej leciało z drugiej piersi, jak b dziecko ssało jedną. Za to teraz śpię wc staniku, żeby ssak się przysysał kiedy ja chcę, a nie cały czas wisiał.
Ja i tak bym z takim maleństwem nie spała więc raczej by się sam nie dopadł :p ale będę musiała w takim razie zobaczyć czy będzie leciało czy nie i wtedy zakładać najwyżej :p a nie karmiłas równomiernie obiema ?

reklama
190 z wyzywieniem!? To my wiecej placimy za samo wyzywienie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wszystko dzięki dofinansowaniu z UE. Tylko jakieś wymogi też trzeba spełniać. Być zarejestrowanym w urzędzie pracy, lub na macierzyńskim lub wychowawczym gdzie kończy się umowa o pracę.

Ciekawe, czy na moim zadupiu znajdę żłobek, w którym będzie opcja wege.... Bo raczej nie wyobrażam sobie karmienia dziecka mięsem ;)
(wege zostałam że względów zdrowotnych, dużo na ten temat czytałam, itd... i tak samo jak całkowicie wyeliminowałam z diety cukier, podobnie "wyleciało" mięso, więc nie wyobrażam sobie, żebyśmy my się żywili zdrowo, a dziecku żebym dawała słodycze, słodkie napoje czy mięso...)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zwykle jak jest catering to sa rozne dietu do wyboru. Bo z wlasna kuchnia to juz roznie bywa. Tylko ceny niestety bardzo sie roznia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pewnie, moze byc czkawka :tak:

Wracajac na sekunde do wczorajszej dyskusji.
Jedyne co probuje robic ( i odnosze za kazdym razem porazke na calego) to wylumaczyc,ze istnieja rozne sposoby na problemy zdrowotne ,niz leki .
Nie zamierzam sie z Wami przekomarzac, klocic, docierac kto ma racje.
Probuje jedynie przedstawic swoja opinie z innego punktu widzenia.
Nie owijam w bawelne, nie bawie sie w klamstwa.
Jesli uwazam,ze powinnam sie podzielic z Wami swoim doswiadczeniem i wiedza to to robie.
Nie potrzebuje braw, tecz ,ze jest super i zabawnie. Nie musze byc ulubienica forum i dusza towarzystwa.
Nie musze byc rozumiana i akceptowana zeby sie dowartosciowac.
Wydaje mi sie jednak,ze wybierajac jakiekolwiek leczenie ( czy to jest stosowanie paracetamolu czy powazniejszych lekow) to warto poznac opinie z dwoch stron ( i nie zawsze musi byc to opinia na ktora wszyscy czekaja i popieraja).
Nie kazdemu moze to przypasc do gustu - zrozumialam to juz nieraz.
Ale nie moge przemilczec pewnych kwestii ,gdy sa tak oczywiste.
Z gory przepraszam jesli kogos urazilam.
Jestem szczera az do bolu i nie koloryzuje.
Pisze to,co czuje i mysle.
Nie zmienie swiata ani myslenia innych,ale moze cos trafi do chociaz jednej osoby i odmieni jej zycie.

A zmieniajac temat bylam dzisiaj w miescie i nie moglam przejsc obojetnie kolo TkMaxxa.
Kupilam wiec botki z krotkim rekawkiem i pajacyka,

Zobacz załącznik 840645
Zobacz załącznik 840646

Zobacz załącznik 840647

I jeszcze zaplacilam grosze ,bo 10 euro za wszystko.

Milego dnia.
Ale cudeńka

Wszystko dzięki dofinansowaniu z UE. Tylko jakieś wymogi też trzeba spełniać. Być zarejestrowanym w urzędzie pracy, lub na macierzyńskim lub wychowawczym gdzie kończy się umowa o pracę.
A...to jakies zupelnie inne opcje. Prwnie co miasto to inaczej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry