reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja sama sie nie moge zdecydowac. Mimo, ze bardziej jestesmy nastawieni na dziewczynke to coraz czesciej mysle, ze z synkiem tez by bylo ciekawie[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam to samo. Po gadaniu innych że musi być dziewczynka i będzie na pewno. Coraz bardziej mam chęć na synusia. K też już jest to bez znaczenia, a o synu nie chciał słyszeć :D coreczka tatusia miała być i koniec :D teraz już i chłopczyk był by super :)

Kurcze dziewczyny zdjeli mi szwy z dziąsła i znowu mnie boli. Oszaleć można. Historia tej ósemki będzie mi się chyba do konca zycia po nocach snila.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To tez zalezy ile sie karmi. Ja akurat krotko karmilam. Ale tak jak mowisz, mozna dokupic jak bedzie potrzeba.
Pizamy tez sa. Jak mi sie krocze zagoilo to spalam w pizamie, zwlaszcza, ze to zima byla.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
W piżamie nawet wygodniej jak się chodzi ciągle z podpaska ale w koszuli przewiewniej. A spalas w staniku w takim samym w jakim chodziłaś na codzien ?

Kurcze dziewczyny zdjeli mi szwy z dziąsła i znowu mnie boli. Oszaleć można. Historia tej ósemki będzie mi się chyba do konca zycia po nocach snila.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej, wspolczuje. Moze to tylko naruszone dziaslo po zdjeciu szwow i przejdzie niedlugo. Oby szybko przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale Ola chyba patrzyła według rozmiaru pod biustem i brzucha dlatego taki duży rozmiar
Patrzałam na biust i biodra. Tyle, że mierzyłam się luźno, więc z 1cm pewnie będzie mniej.

To dobrze, że się da.
To masz tyle wzrostu co ja. A ja noszę Się/M ale moich cycków nie da się nazwać biustem więc na mnie by wisiało tu i ówdzie.
Ja też miałam mały biust, zawsze nosiłam B i miałam luz, potem gdzieś znalazłam inny sposób mierzenia i kupowałam staniki 75c i leżały lepiej. Niestety zawsze w biodrach miałam dużo (koło 102cm)

W piżamie nawet wygodniej jak się chodzi ciągle z podpaska ale w koszuli przewiewniej. A spalas w staniku w takim samym w jakim chodziłaś na codzien ?
Najpierw nie, ale jednak czasami wyciekalo mi mleko, wiec zaczelam spac w staniku. Tym samym co za dnia, takim do karmienia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Patrzałam na biust i biodra. Tyle, że mierzyłam się luźno, więc z 1cm pewnie będzie mniej.

Ja też miałam mały biust, zawsze nosiłam B i miałam luz, potem gdzieś znalazłam inny sposób mierzenia i kupowałam staniki 75c i leżały lepiej. Niestety zawsze w biodrach miałam dużo (koło 102cm)
Ja w biodrach 90 teraz.a w biuście ile masz teraz ?

Do góry