reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A może ona sobie to wszystko przekalkulowała i wywnioskowała że nie ma miejsca na kolejną córusię tatusia? :D
Haha, moze byc i tak[emoji23] Bo to typowa corunia tatunia, najukochansza[emoji3]
Ale nie...po tych przemysleniach dalej czeka na siostre. Dla chlopca nawet imienia nie mamy

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Heh :p każdą by chciała nosić o rozmiar niżej :D to może spytaj czy wrazie czego da się wymienić. A jak nie to będziesz musiała zaryzykować i sprzedać gdyby była zła :/
Na pewno można zwrócić więc nie muszę się martwić jakby okazało się, że rozmiar nie pasuje.

To ja obstawiam kopniaczki[emoji3] Czkawka to takie rytmivzne delikatne pukniecia w rownych odstepach czasu. I jest ich wiecej niz kilka. Raczej bedziesz wiedziec, ze to to[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

Aniołek[*]8.08.2017
Czyli dobrze mi się wydawało :) Dzięki za rozwianie wątpliwości :)

Ambitnie! Zrobiłaś kawę albo zieloną herbatę....? ;)

Wytniesz metkę :D

Ale szczerze Ola, to ja nie wierzę że nawet 42 nie będzie na Ciebie za duże... chyba że bardzo wysoka jetseś.. ile masz wzrostu?
Haha metki wycinać nie muszę bo chyba są wycięte bo to ciuchy niby outletowe. Mam 175cm.

Dziewczyny, ale tego nie da się tak prosto porównać między miastami- w Warszawie są też inen ceny za czynsze takich lokali, inne płace itp. Oczywiście są też inne zarobki, zgadzam się, ale w sumie wychodzi na to samo i dlatego jak ktoś mówi że ":tak dużo zarabiasz" to przeważnie już nie pomyśli że właśnie na żłobek czy przedszkole też wydaję dużo.... 6 lat temu zdecydowałam się posłać Franka do żlobka, który kosztował tyle co opiekunka,a bardziej mnie przekonywał. No i to wszystko jest kwestia wyborów- jak masz własny biznes możesz decydować. Jak chcesz wrócić do pracy to owszem, czasami niewiele zostaje Ci z pensji, ale masz też ciągłość zawodową, nie przyjdziesz po 3 latach gdzie Pani cię spyta czego w sumie szukasz, bo wypadłaś z obiegu...Niestety są plusy i minusy wszystkiego.

Kochana :) Ale tak jest, córeczka jest tatusia, synek mamusi więc ja osobiście życzę Wam synka!
A ja sama sie nie moge zdecydowac. Mimo, ze bardziej jestesmy nastawieni na dziewczynke to coraz czesciej mysle, ze z synkiem tez by bylo ciekawie[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja sama sie nie moge zdecydowac. Mimo, ze bardziej jestesmy nastawieni na dziewczynke to coraz czesciej mysle, ze z synkiem tez by bylo ciekawie[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Też zawsze byłam nastawiona na córeczkę aż nagle jak już oswoiłam się z ciążą to zaczęłam mieć tylko myśli, że to chłopiec i że wolę żeby to był syn :)

Jak się zniszczy to zawsze można dokupić. Nie widzialam piżam z funkcją do karmienia, musze przejrzeć strony. I najgorsze to ciągle chodzenie w staniku, spanie też :/ bo inaczej cała koszula w mleku :/ a tak jestem nie przyzwyczajona do spania w staniku ..
To tez zalezy ile sie karmi. Ja akurat krotko karmilam. Ale tak jak mowisz, mozna dokupic jak bedzie potrzeba.
Pizamy tez sa. Jak mi sie krocze zagoilo to spalam w pizamie, zwlaszcza, ze to zima byla.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry