Co to za ceny w ogóle! masakra. A gdzie mieszkasz? Też wolałabym siedzieć w domu niż wydać ponad 1000 zł na żłobek. Nie opłacałoby mi się pracować.
Dziewczyny, ale tego nie da się tak prosto porównać między miastami- w Warszawie są też inen ceny za czynsze takich lokali, inne płace itp. Oczywiście są też inne zarobki, zgadzam się, ale w sumie wychodzi na to samo i dlatego jak ktoś mówi że ":tak dużo zarabiasz" to przeważnie już nie pomyśli że właśnie na żłobek czy przedszkole też wydaję dużo.... 6 lat temu zdecydowałam się posłać Franka do żlobka, który kosztował tyle co opiekunka,a bardziej mnie przekonywał. No i to wszystko jest kwestia wyborów- jak masz własny biznes możesz decydować. Jak chcesz wrócić do pracy to owszem, czasami niewiele zostaje Ci z pensji, ale masz też ciągłość zawodową, nie przyjdziesz po 3 latach gdzie Pani cię spyta czego w sumie szukasz, bo wypadłaś z obiegu...Niestety są plusy i minusy wszystkiego.
Tak, przyjmuje[emoji6] Ostatnio nawet naszlo ja na mysli takie, ze moze nawet lepiej by bylo jak by byl chlopak, bo tata nie byl by sam taki jeden chlopak[emoji3] Corunia dla tatusia wszystko[emoji23]
Aniołek[*]8.08.2017
Kochana Ale tak jest, córeczka jest tatusia, synek mamusi więc ja osobiście życzę Wam synka!