reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Co to za ceny w ogóle! masakra. A gdzie mieszkasz? Też wolałabym siedzieć w domu niż wydać ponad 1000 zł na żłobek. Nie opłacałoby mi się pracować.

Dziewczyny, ale tego nie da się tak prosto porównać między miastami- w Warszawie są też inen ceny za czynsze takich lokali, inne płace itp. Oczywiście są też inne zarobki, zgadzam się, ale w sumie wychodzi na to samo i dlatego jak ktoś mówi że ":tak dużo zarabiasz" to przeważnie już nie pomyśli że właśnie na żłobek czy przedszkole też wydaję dużo.... 6 lat temu zdecydowałam się posłać Franka do żlobka, który kosztował tyle co opiekunka,a bardziej mnie przekonywał. No i to wszystko jest kwestia wyborów- jak masz własny biznes możesz decydować. Jak chcesz wrócić do pracy to owszem, czasami niewiele zostaje Ci z pensji, ale masz też ciągłość zawodową, nie przyjdziesz po 3 latach gdzie Pani cię spyta czego w sumie szukasz, bo wypadłaś z obiegu...Niestety są plusy i minusy wszystkiego.

Tak, przyjmuje[emoji6] Ostatnio nawet naszlo ja na mysli takie, ze moze nawet lepiej by bylo jak by byl chlopak, bo tata nie byl by sam taki jeden chlopak[emoji3] Corunia dla tatusia wszystko[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kochana :) Ale tak jest, córeczka jest tatusia, synek mamusi więc ja osobiście życzę Wam synka!

reklama
Ja mialam do karmienia dwie koszule i jedna pizame. W zupelnosci starczylo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jak się zniszczy to zawsze można dokupić. Nie widzialam piżam z funkcją do karmienia, musze przejrzeć strony. I najgorsze to ciągle chodzenie w staniku, spanie też :/ bo inaczej cała koszula w mleku :/ a tak jestem nie przyzwyczajona do spania w staniku ..

Dziewczyny, ale tego nie da się tak prosto porównać między miastami- w Warszawie są też inen ceny za czynsze takich lokali, inne płace itp. Oczywiście są też inne zarobki, zgadzam się, ale w sumie wychodzi na to samo i dlatego jak ktoś mówi że ":tak dużo zarabiasz" to przeważnie już nie pomyśli że właśnie na żłobek czy przedszkole też wydaję dużo.... 6 lat temu zdecydowałam się posłać Franka do żlobka, który kosztował tyle co opiekunka,a bardziej mnie przekonywał. No i to wszystko jest kwestia wyborów- jak masz własny biznes możesz decydować. Jak chcesz wrócić do pracy to owszem, czasami niewiele zostaje Ci z pensji, ale masz też ciągłość zawodową, nie przyjdziesz po 3 latach gdzie Pani cię spyta czego w sumie szukasz, bo wypadłaś z obiegu...Niestety są plusy i minusy wszystkiego.

Kochana :) Ale tak jest, córeczka jest tatusia, synek mamusi więc ja osobiście życzę Wam synka!
Gorzej jak zarobki mniejsze a ceny jak w Warszawie ☺️

Tak można zwrócić :) Wymienić to nie wiem bo oni mają same aukcje. Chociaż przyznam szczerze, że przeraża mnie rozmiar 44 :p Wołałabym 42 :D

Raczej nie dokładnie rytmiczne, jak trochę poczytałam to wydaje mi się, że na czkawkę to za szybko jeszcze.

Heh :p każdą by chciała nosić o rozmiar niżej :D to może spytaj czy wrazie czego da się wymienić. A jak nie to będziesz musiała zaryzykować i sprzedać gdyby była zła :/

U mnie to jest np puknięcie, następne za kilka sekund i tak np z 5 razy w różnych odstępach czasu.
To ja obstawiam kopniaczki[emoji3] Czkawka to takie rytmivzne delikatne pukniecia w rownych odstepach czasu. I jest ich wiecej niz kilka. Raczej bedziesz wiedziec, ze to to[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja właśnie nadrabiam trochę do tyłu te „milion stron” naprodukowanych przez luty ;-)

Ambitnie! Zrobiłaś kawę albo zieloną herbatę....? ;)

Tak można zwrócić :) Wymienić to nie wiem bo oni mają same aukcje. Chociaż przyznam szczerze, że przeraża mnie rozmiar 44 :p Wołałabym 42 :D.

Wytniesz metkę :D

Ale szczerze Ola, to ja nie wierzę że nawet 42 nie będzie na Ciebie za duże... chyba że bardzo wysoka jetseś.. ile masz wzrostu?

reklama
Do góry