reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No normalnie nosiłam zawsze góra M czasem L a dół L, teraz normalnie by mi pasował XL gdyby nie biodra, które coś mi się poszerzyły ostatnio. Muszę do nich napisać czy materiał się rozciąga i czy wymiary podane w przedziałach są już po rozciągnięciu czy nie, bo jeśli to bez rozciągania to weszłabym spokojnie w 42. Chyba trzeba zacząć pilnować jedzenia słodyczy :p
Wrazie czego chyba można wymienić lub zwrócić ?

reklama
Tak samo, podajesz kartę przy płatności ale ściąga Ci po prostu w kursie za dany dzień- czy za dzień poprzedni, nie pamiętam.

My tak samo :) Strasznie jestem ciekawa co będzie u Was!
A my jacy jestesmy ciekawi[emoji3] Oby tylko mlode sie nie ukrywalo[emoji33]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@taycia, chyba nikomu nie zależy tutaj na biciu braw i tęczach- cokolwiek miałoby to znaczyć... niemniej uważam że Twoje wypowiedzi są również bardzo tendencyjne i jednostronne- tyle tylko że w inną stronę niż większość. Myślę też, że nawet mając zupełnie odmienne zdanie od ogółu ważna jest forma przekazania go, bo nie mamy 5 lat i w moim świecie dorośli potrafią to zrobić z szacunkiem. To co nazywasz szczerością dla mnie jest po prostu niedelikatne.

Anyway, super zakupy, widziałam tego bodziaka na insta- niestety w Wawie w TK maxx straszne szmaty przeważnie, albo ja tak trafiam.
Dokładnie. Można było napisać wszystko w innej formie. Kulturalnie.

Ja właśnie nadrabiam trochę do tyłu te „milion stron” naprodukowanych przez luty ;-)

Wrazie czego chyba można wymienić lub zwrócić ?
Tak można zwrócić :) Wymienić to nie wiem bo oni mają same aukcje. Chociaż przyznam szczerze, że przeraża mnie rozmiar 44 :p Wołałabym 42 :D

Jak nie rytmiczne to pewnie kopniaki, nie mowie, że za wcześnie bo szczerze mowiac to nie pamiętam jak w poprzednich czulam ale od razu wiedziałam, ze to czkawka ☺️
Raczej nie dokładnie rytmiczne, jak trochę poczytałam to wydaje mi się, że na czkawkę to za szybko jeszcze.

@taycia, chyba nikomu nie zależy tutaj na biciu braw i tęczach- cokolwiek miałoby to znaczyć... niemniej uważam że Twoje wypowiedzi są również bardzo tendencyjne i jednostronne- tyle tylko że w inną stronę niż większość. Myślę też, że nawet mając zupełnie odmienne zdanie od ogółu ważna jest forma przekazania go, bo nie mamy 5 lat i w moim świecie dorośli potrafią to zrobić z szacunkiem. To co nazywasz szczerością dla mnie jest po prostu niedelikatne.

Anyway, super zakupy, widziałam tego bodziaka na insta- niestety w Wawie w TK maxx straszne szmaty przeważnie, albo ja tak trafiam.
Wlasnie ona nie rozumie, ze chodzi o forme a nie inne zdanie. Ale tu sie chyba nie da przetlumaczyc. Szkoda slow.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry