reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ola 44?? jakis wielki ten rozmiar napisz do nich czy to standardowa rozmiarowka
No normalnie nosiłam zawsze góra M czasem L a dół L, teraz normalnie by mi pasował XL gdyby nie biodra, które coś mi się poszerzyły ostatnio. Muszę do nich napisać czy materiał się rozciąga i czy wymiary podane w przedziałach są już po rozciągnięciu czy nie, bo jeśli to bez rozciągania to weszłabym spokojnie w 42. Chyba trzeba zacząć pilnować jedzenia słodyczy :p

reklama
Dziewczyny od którego tygodnia jest odczuwalna czkawka u dziecka? Zastanawiam się bo czuję właśnie takie lekkie bąbelki co kilka sekund i myślę, czy to czkawka czy kopniaki?
Ola czkawka to takie rytmiczne pukania przez jakis czas.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Z tymi cenami to chyba piszecie o żłobkach bez dofinansowania prawda???

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie u nas mają dotacje. Jak moja szła do przedszkola to płaciłam 500 zł z wyżywieniem teraz już jest 100 więcej a żłobek drozszy

Nie u nas mają dotacje. Jak moja szła do przedszkola to płaciłam 500 zł z wyżywieniem teraz już jest 100 więcej a żłobek drozszy
U nas we Wrocławiu nasz żłobek kosztuje 505 zł dokaldnie + 14 zł za wyżywienie dziennie więc w sumie też sporo wychodzi

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]

Tak, przyjmuje[emoji6] Ostatnio nawet naszlo ja na mysli takie, ze moze nawet lepiej by bylo jak by byl chlopak, bo tata nie byl by sam taki jeden chlopak[emoji3] Corunia dla tatusia wszystko[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A może ona sobie to wszystko przekalkulowała i wywnioskowała że nie ma miejsca na kolejną córusię tatusia? :D

reklama
U nas we Wrocławiu nasz żłobek kosztuje 505 zł dokaldnie + 14 zł za wyżywienie dziennie więc w sumie też sporo wychodzi

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Tylko, że wiesz u nas ceny jak w Warszawie a miasto duzo mniejsze, zresztą Wroclaw też wieksze miasto

Do góry