reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moje dziecko kopie z rana :) Przez te mrozy siedzę w domu, czekam aż będę miała towarzystwo do spaceru lub na wiosnę ;) Boje się coś chodzić sama po tym lodzie...

Kojarzycie skąd mogą wynikać różnice w wypłacie aż o 200 złotych? Jestem na zwolnieniu od stycznia 2018. Płaci mi pracodawca, mam umowę o pracę na stałe i cały etat. Między wypłatą styczniową a lutową jest różnica netto 200 złotych...Nie chce kontaktować się z kadrową, bo te telefony nie należą do miłych ;) ze względu na charakter pani...Ale też nie chce być stratna przez jakiś błąd.
A pensje masz stala czy ruchoma?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A ja się zastanawiam jaki rozmiar sukienki kupić czy 42 czy 44 i nie wiem.
Zobacz załącznik 840655
Ja mam w biuście póki co 97cm, w talii to nie wiem w sumie a w biodrach jakoś 108cm myślicie, że lepiej 44? Tym bardziej, że sukienka ma być prawdopodobnie na majową komunię. W ogóle to talię powinnam mierzyć w najszerszym miejscu brzucha czy jak?
Ja bym wzięła większy rozmiar, ze względu nawet na piersi. Tak, zmierz sobie w najszerszym miejscu, na wysokości pepka

A ja się zastanawiam jaki rozmiar sukienki kupić czy 42 czy 44 i nie wiem.
Zobacz załącznik 840655
Ja mam w biuście póki co 97cm, w talii to nie wiem w sumie a w biodrach jakoś 108cm myślicie, że lepiej 44? Tym bardziej, że sukienka ma być prawdopodobnie na majową komunię. W ogóle to talię powinnam mierzyć w najszerszym miejscu brzucha czy jak?

ola 44?? jakis wielki ten rozmiar napisz do nich czy to standardowa rozmiarowka

......ale przyjmuje do wiadomości że może być brat..?

@olaaa7 a patrzyłaś bezpośrednio na stronie Assos, dział maternity? Duży wybór i można dobrać rozmiar, a na pewno wysylają do PL i na pewno są zwroty bo koleżanka zamawia czasami.
Tak, przyjmuje[emoji6] Ostatnio nawet naszlo ja na mysli takie, ze moze nawet lepiej by bylo jak by byl chlopak, bo tata nie byl by sam taki jeden chlopak[emoji3] Corunia dla tatusia wszystko[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Z tymi cenami to chyba piszecie o żłobkach bez dofinansowania prawda???

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry