Jeszcze 2,5h zwariuję. Stresuję się bardziej niż przed obroną pracy magisterskiej
Będzie dobrze! Masz telepatyczne wsparcie całej ciężarnej Polski z terminem na lipiec!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze 2,5h zwariuję. Stresuję się bardziej niż przed obroną pracy magisterskiej
W nocy dużo szybciej i wygodniej zamówiłam dwie, ale jak będzie fajny materiał to jeszcze z dwie domowie, chyba że tyle się nie przydaJa też planuję w domu takich koszul używać
Ciekawe czy to kopniaki czy czkawkaJa czuję od kilku dni, a jesteśmy w tym samym dniu
Btw, przeczytaj podpis na suwaczku [emoji14]
Będzie dobrze na pewnoJeszcze 2,5h zwariuję. Stresuję się bardziej niż przed obroną pracy magisterskiej
Dziękuję Muszę kiedyś spróbowaćTak samo, podajesz kartę przy płatności ale ściąga Ci po prostu w kursie za dany dzień- czy za dzień poprzedni, nie pamiętam.
My tak samo Strasznie jestem ciekawa co będzie u Was!
Ja płacę 750 za 3h dziennie. Za 8h norma to 1100-1300 plus jedzenieja dzis dzwonilam do dwoch zlobkow prywatnych u mnie w miescie zabic was ceną????
z wyżywieniem 490,00...
Pewnie, moze byc czkawka
Wracajac na sekunde do wczorajszej dyskusji.
Jedyne co probuje robic ( i odnosze za kazdym razem porazke na calego) to wylumaczyc,ze istnieja rozne sposoby na problemy zdrowotne ,niz leki .
Nie zamierzam sie z Wami przekomarzac, klocic, docierac kto ma racje.
Probuje jedynie przedstawic swoja opinie z innego punktu widzenia.
Nie owijam w bawelne, nie bawie sie w klamstwa.
Jesli uwazam,ze powinnam sie podzielic z Wami swoim doswiadczeniem i wiedza to to robie.
Nie potrzebuje braw, tecz ,ze jest super i zabawnie. Nie musze byc ulubienica forum i dusza towarzystwa.
Nie musze byc rozumiana i akceptowana zeby sie dowartosciowac.
Wydaje mi sie jednak,ze wybierajac jakiekolwiek leczenie ( czy to jest stosowanie paracetamolu czy powazniejszych lekow) to warto poznac opinie z dwoch stron ( i nie zawsze musi byc to opinia na ktora wszyscy czekaja i popieraja).
Nie kazdemu moze to przypasc do gustu - zrozumialam to juz nieraz.
Ale nie moge przemilczec pewnych kwestii ,gdy sa tak oczywiste.
Z gory przepraszam jesli kogos urazilam.
Jestem szczera az do bolu i nie koloryzuje.
Pisze to,co czuje i mysle.
Nie zmienie swiata ani myslenia innych,ale moze cos trafi do chociaz jednej osoby i odmieni jej zycie.
A zmieniajac temat bylam dzisiaj w miescie i nie moglam przejsc obojetnie kolo TkMaxxa.
Kupilam wiec botki z krotkim rekawkiem i pajacyka,
Zobacz załącznik 840645
Zobacz załącznik 840646
Zobacz załącznik 840647
I jeszcze zaplacilam grosze ,bo 10 euro za wszystko.
Milego dnia.
Super! Gratuluje[emoji3]Ja już po wizycie. Będzie chłopak
Ja płacę 750 za 3h dziennie. Za 8h norma to 1100-1300 plus jedzenie
Dlatego czasami jest dobrze należeć do ganguBędzie dobrze! Masz telepatyczne wsparcie całej ciężarnej Polski z terminem na lipiec!
Co to za ceny w ogóle! masakra. A gdzie mieszkasz? Też wolałabym siedzieć w domu niż wydać ponad 1000 zł na żłobek. Nie opłacałoby mi się pracować.Ja płacę 750 za 3h dziennie. Za 8h norma to 1100-1300 plus jedzenie