reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja czuję od kilku dni, a jesteśmy w tym samym dniu ;)

Btw, przeczytaj podpis na suwaczku [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ciekawe czy to kopniaki czy czkawka :)

Jeszcze 2,5h zwariuję. Stresuję się bardziej niż przed obroną pracy magisterskiej
Będzie dobrze na pewno ;)

Tak samo, podajesz kartę przy płatności ale ściąga Ci po prostu w kursie za dany dzień- czy za dzień poprzedni, nie pamiętam.

My tak samo :) Strasznie jestem ciekawa co będzie u Was!
Dziękuję :) Muszę kiedyś spróbować :)

Pewnie, moze byc czkawka :tak:

Wracajac na sekunde do wczorajszej dyskusji.
Jedyne co probuje robic ( i odnosze za kazdym razem porazke na calego) to wylumaczyc,ze istnieja rozne sposoby na problemy zdrowotne ,niz leki .
Nie zamierzam sie z Wami przekomarzac, klocic, docierac kto ma racje.
Probuje jedynie przedstawic swoja opinie z innego punktu widzenia.
Nie owijam w bawelne, nie bawie sie w klamstwa.
Jesli uwazam,ze powinnam sie podzielic z Wami swoim doswiadczeniem i wiedza to to robie.
Nie potrzebuje braw, tecz ,ze jest super i zabawnie. Nie musze byc ulubienica forum i dusza towarzystwa.
Nie musze byc rozumiana i akceptowana zeby sie dowartosciowac.
Wydaje mi sie jednak,ze wybierajac jakiekolwiek leczenie ( czy to jest stosowanie paracetamolu czy powazniejszych lekow) to warto poznac opinie z dwoch stron ( i nie zawsze musi byc to opinia na ktora wszyscy czekaja i popieraja).
Nie kazdemu moze to przypasc do gustu - zrozumialam to juz nieraz.
Ale nie moge przemilczec pewnych kwestii ,gdy sa tak oczywiste.
Z gory przepraszam jesli kogos urazilam.
Jestem szczera az do bolu i nie koloryzuje.
Pisze to,co czuje i mysle.
Nie zmienie swiata ani myslenia innych,ale moze cos trafi do chociaz jednej osoby i odmieni jej zycie.

A zmieniajac temat bylam dzisiaj w miescie i nie moglam przejsc obojetnie kolo TkMaxxa.
Kupilam wiec botki z krotkim rekawkiem i pajacyka,

Zobacz załącznik 840645
Zobacz załącznik 840646

Zobacz załącznik 840647

I jeszcze zaplacilam grosze ,bo 10 euro za wszystko.

Milego dnia.

ale ładne rzeczy..

Jeszcze 2,5h zwariuję. Stresuję się bardziej niż przed obroną pracy magisterskiej

bedzie dobrze !

@taycia, chyba nikomu nie zależy tutaj na biciu braw i tęczach- cokolwiek miałoby to znaczyć... niemniej uważam że Twoje wypowiedzi są również bardzo tendencyjne i jednostronne- tyle tylko że w inną stronę niż większość. Myślę też, że nawet mając zupełnie odmienne zdanie od ogółu ważna jest forma przekazania go, bo nie mamy 5 lat i w moim świecie dorośli potrafią to zrobić z szacunkiem. To co nazywasz szczerością dla mnie jest po prostu niedelikatne.

Anyway, super zakupy, widziałam tego bodziaka na insta- niestety w Wawie w TK maxx straszne szmaty przeważnie, albo ja tak trafiam.

reklama
Do góry