reklama
Cześć dziewczyny
Ja też już się stresuję, choć też mam w czwartek... Dobrze, że chociaż na 10:40....
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Ja też już się stresuję, choć też mam w czwartek... Dobrze, że chociaż na 10:40....
kinga30
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, dopiero doczytałam co tu sie jeszcze wczoraj działo. Ale mysle, że onaszczęśliwa wyczerpała temat więc ja juz nic nie bede dodawać od siebie dzisiaj nowy piękny dzień trzeba sie cieszyć jutro kończymy 20 tydzień. Powodzenia na wizytach trzymam kciuki
SzczęśliwaCiężarna
A ja mam jeszcze inaczej niż Wy w aplikacji [emoji16]A ja w aplikacji na telefonie mam inaczej Zobacz załącznik 840556
kinga30
Ja mam tak jak KlaudiaA ja mam jeszcze inaczej niż Wy w aplikacji [emoji16]
Onaszczesliwa2018
Witajcie[emoji5] Milego dnia zycze i powodzenia na wizytach!
Do mojego polowkowego zostaly 2 dni[emoji3] Nawet corka dzis wychodzac do przedszkola mowi, ze jeszcze jutro sroda i juz! [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Oj jak czeka
Onaszczesliwa2018
Cześć dziewczyny
Będzie dobrze
olaaa7
Hejka Witam się w rozpoczętym 22 tygodniu Jak ja mogłam kiedyś myśleć, że ciąża trwa i trwa i trwa Leci nieubłaganie każdy tydzień nawet nie wiem kiedy. Nawet nie chce sobie wyobrażać jak będzie leciał gdy już mały będzie na świecie. Dzisiaj po pracy M mnie odbiera i jedziemy do USC zaklepać termin ślubu I mam dylemat bo chciałabym albo 7 kwietnia albo 5 maja i nie umiem zdecydować [emoji28] 7 kwietnia mnie ciągnie bo to nasza miesięcznica a 5 maja tak po prostu z tego powodu, że liczę, że już będzie ciepło i ładna pogoda no i nie trzeba będzie (mam nadzieję) myśleć nad jakimś żakietem czy czymś podobnym na sukienkę, no i nie umiem zdecydować Mam nadzieję, że w ogóle te terminy będą wolne bo będziemy tam siedzieli do zamknięcia bo nie zdecyduje Kto dziś wizytuje? [emoji110]
Gratuluję wizyty Cieszę się, że łożysko z dala od blizny U mnie też na przedniej ścianie ale już od jakiegoś czasu czuje kopniaczkiDziewczyny brakuje mi czasu. Pomimo l4 na forum znajduje chwilę dopiero koło 16, to zanim nadrobię to znów coś do zrobienia w domu więc konxve nadrabiać wieczorami. Nie chcę przy dziecku non stop z nosem w telefonie siedzieć i taki tego skutek.
Byłam dziś na wizycie. Maluch pozostał chłopcem. Szyjkę mi mierzył inna 4,8 cm. Ale dziec leży główka na niej więc będzie trzeba sprawdzac. Łożysko na przedniej ścianie co tłumaczy słabo wyczuwalne ruchy. Ale jest wysoko z dala od blizny po cięciu. Lekarz mnie zaskoczył pytając czy będziemy się starać jeszcze o dziewczynkę. Totalnie nie spodziewałam się takiego pytania, ale dobrze widzieć na ewentualną przyszłość że on nie widzi przeciwskazan do kolejnej ciąży po 3 CC. To że maluch leży tak mocno główka na szyjce tłumaczy że zaczyna mnie boleć spojenie i ogólnie wszystko tam na dole. Wynik cytologii bardzo dobry.
No żebyś wiedziała, skąd ja to znam Moja siostrzenica (lat niecałe 6) zanim wyjdzie wybierze ciuchy to mija 30 minut Przy tym jest dużo negocjacji. Więc ja się cieszę, że będziemy mieli synka i ominie mnie ta wątpliwa przyjemność bo bym miała wkurw codziennieZ ciuchami u nas najgorzej ... nie dogodzisz
Jaki słodki kicior [emoji173] Śliczności. Moje to wody boją się jak ogniaCiężki ten dzisiejszy dzień na forum. Wstawię Wam zdjęcie mojego kota, żebyście się uśmiechnęłny. Nie z dzisiaj niestety, teraz po raz 5 tego wieczora uspiam dziecko.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Jeju dziewczyny atak zimy.....masakra. Ciekawe czy auto mi odpali teraz u mnie jest -20 a podobno dzis ma byc najzimniej.
Powodzenia na wizytach ja jutra doczekac sie nie moge.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kinga30
A synek jak się czuje?Jeju dziewczyny atak zimy.....masakra. Ciekawe czy auto mi odpali teraz u mnie jest -20 a podobno dzis ma byc najzimniej.
Podziel się: