Ja znam osoby które mimo chemii radioterapii zmarły a znam też takie które żyły potem przez kilkanaście lat. W gimnazjum kolega z klasy też miał raka. Chemia naświetlania i poki co 15 lat już jest dobrze. Jednego chemia dobije a innemu da nadzieję i możliwość na dalsze normalne życie. Pozbawiać się tego moim zdaniem głupota. Zresztą jest powiedzenie "tonący brzytwy się chwyta" łapiesz się wszystkiego co daje choć cień szansyDokladnie! Ja yez jestem za walka do konca jesli jest nadzieja. Bo jak jej nie ma to tez nie warto przedluzac cierpienia. Ale to zupelnie inny temat.
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Nie zazdroszczę zagrożenia porodem przedwczesnym. Tylko udanej próby porodu sn.Nie ma co zazdrościć zagrożenia porodem przedwczesnym . Prawda taka, że jak już się zacznie rodzić z krótką szyjką, to dość sprawnie idzie, ale co się człowiek wcześniej nastresuje, to jego.
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Cieszę się, że to napisałaś. Też się właśnie zabierałam do polemiki, ale chciałam napisać mniej więcej to samo.
Musiałam , na prawdę już po tym poście niemoglam przejść obok tego oobojętnie.
Margana
No to prawda.Tylko jak dziecko duze to ciezko jest mimo krotkiej szyjki wczesniej. Ja jeszcze mialam przyspieszany pirod, bo wody zielone, wiec bylo bardzo intensywnie[emoji53]Nie ma co zazdrościć zagrożenia porodem przedwczesnym . Prawda taka, że jak już się zacznie rodzić z krótką szyjką, to dość sprawnie idzie, ale co się człowiek wcześniej nastresuje, to jego.
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Ja tez!Oczywiście , ale tutaj młody silny organizm, szybko zdiagnozowano , lekarze działają więc jestem więcej jak pewna że chłop z tego wyjdzie .
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
A jak nie ma pewnosci, ze chemia nie pomoze, to szkoda nie sprobowac.Ja znam osoby które mimo chemii radioterapii zmarły a znam też takie które żyły potem przez kilkanaście lat. W gimnazjum kolega z klasy też miał raka. Chemia naświetlania i poki co 15 lat już jest dobrze. Jednego chemia dobije a innemu da nadzieję i możliwość na dalsze normalne życie. Pozbawiać się tego moim zdaniem głupota. Zresztą jest powiedzenie "tonący brzytwy się chwyta" łapiesz się wszystkiego co daje choć cień szansy
Aniołek[*]8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Ja znam osoby które mimo chemii radioterapii zmarły a znam też takie które żyły potem przez kilkanaście lat. W gimnazjum kolega z klasy też miał raka. Chemia naświetlania i poki co 15 lat już jest dobrze. Jednego chemia dobije a innemu da nadzieję i możliwość na dalsze normalne życie. Pozbawiać się tego moim zdaniem głupota. Zresztą jest powiedzenie "tonący brzytwy się chwyta" łapiesz się wszystkiego co daje choć cień szansy
Oczywiście . Jak chemia ma pomóc to pomoże , A jak się ma umrzeć to i tak się umrze , ale przynajmniej człowiek wie , że zrobił wszystko co było w jego mocy. Po za tym rak to nie zawsze wyrok i trzeba walczyć. Zawsze .
Margana
Haha[emoji23] Wpadl czy tak lubi?Ciężki ten dzisiejszy dzień na forum. Wstawię Wam zdjęcie mojego kota, żebyście się uśmiechnęłny. Nie z dzisiaj niestety, teraz po raz 5 tego wieczora uspiam dziecko.
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Onaszczesliwa2018
A jak nie ma pewnosci, ze chemia nie pomoze, to szkoda nie sprobowac.
Aniołek[*]8.08.2017
Dokładnie to samo napisałam niżej. W takim momencie można tylko wygrać drugie życie
Podziel się: