reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie podoba mi się ta koronka no i że nie jest standardowo biała czy kremowa :) No i wydaje mi się, że na 30tc (gdybyśmy zdecydowali się na maj) byłabym odpowiednia :)
Koronka jest meega, kolor super jak najbardziej odpowiedni nie krzykliwy a nie standardowo biały. Dla mnie super ☺️

reklama
U mnie minus 12 oby to już były ostatnie podrygi zimy

f2w39n7303c24ozn.png

Taak niech już wiosna się zacznie :D

U nas też kilkanaście stopni mrozu, koty weszły mi w nocy pod kołdrę (a w domu nie mam jakoś zimno...)
Ja już chcę wiosnę....

@olaaa7 - miesiąc nie przesądza pogody - pamiętam już mrozy w maju i 20+ w marcu, a od jakiegoś czas z pogodą jeszcze bardziej się porobiło.... :|
Myśmy brali ślub w październiku, i było w ciągu dnia prawie 25 stopni, babcia kiedyś brała ślub w pierwszej połowie kwietnia i też była pogoda na krótki rękaw (patrząc po starych zdjęciach)
Więc - trzymam kciuki, żebyś się "wstrzeliła" w idealną pogodę [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Koronka jest meega, kolor super jak najbardziej odpowiedni nie krzykliwy a nie standardowo biały. Dla mnie super ☺️
Tylko, że boję się ją już kupować żeby nie okazało się, że będzie jednak za mała. A to aukcja na allegro, więc jestem w kropce :p Chociaż biorąc pod uwagę krój to skoro ma pod biustem odcinane to chyba problemu nie powinno być a pod pachami mam jeszcze 3 cm luzu w porównaniu z ubraniami jakie teraz noszę.

U nas też kilkanaście stopni mrozu, koty weszły mi w nocy pod kołdrę (a w domu nie mam jakoś zimno...)
Ja już chcę wiosnę....

@olaaa7 - miesiąc nie przesądza pogody - pamiętam już mrozy w maju i 20+ w marcu, a od jakiegoś czas z pogodą jeszcze bardziej się porobiło.... :|
Myśmy brali ślub w październiku, i było w ciągu dnia prawie 25 stopni, babcia kiedyś brała ślub w pierwszej połowie kwietnia i też była pogoda na krótki rękaw (patrząc po starych zdjęciach)
Więc - trzymam kciuki, żebyś się "wstrzeliła" w idealną pogodę [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie z tą pogodą to różnie bywa, nawet w lecie może się trafić akurat deszcz i chłodniejszy dzień. Za tym majem przemawia też to, że będzie więcej czasu na zamówienie obrączek, bo tak to zostaje nam miesiąc z hakiem.

Tylko, że boję się ją już kupować żeby nie okazało się, że będzie jednak za mała. A to aukcja na allegro, więc jestem w kropce :p Chociaż biorąc pod uwagę krój to skoro ma pod biustem odcinane to chyba problemu nie powinno być a pod pachami mam jeszcze 3 cm luzu w porównaniu z ubraniami jakie teraz noszę.

Możesz zamówić a jakby jednak okazała się przyciasnawa to możesz odsprzedac chociaż myślę że będziesz mogła spokojnie z niej skorzystać bo na brzuszek sporo miejsca :)

reklama
Taak niech już wiosna się zacznie :D
Ojjj tak [emoji16] bardzo bym już chciała [emoji16] ostatnio nawet szukałam krokusow bo wiem gdzie rosną pierwsze, ale jeszcze nie ma :( tylko przebiśniegi [emoji16] uwielbiam wiosnę za to, że wszystko rośnie,słonko świeci, ptaki pięknie rano śpiewają [emoji16] no i po wiośnie jest lato, które też kocham [emoji16][emoji16] a dziś na śniadanie zjadłam dwa pączki [emoji16] facet wrócił z nocki i kupił w sklepie po drodze [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry