reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale chodzi Ci o publiczne czy prywatne? Bo do publicznych to jest tekrytacja w danym roku. Nie da siecwczesniej zapisac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dokładnie :) tak jak pisałam pracuje w żłobku i co roku jest nowy nabór i dotyczy także tych, którzy już rok lub dwa chodziłi... Co roku muszą się ubiegać

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
To jak lepiej robić z przedszkolem. Czekać na rekrutację, ale jak się nie dostanie to będę żałować że nie zapisałam parę lat wcześniej do prywatnego. A znowu jak zapisze do prywatnego a uda mi się dostać do publicznego to co, dadzą to miejsce innemu dziecku czy będzie problem ?
Nie wiem.
Moja sie nie dostala do panstwowego, ale w prywatnych byly miejsca.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A co to będzie jak beda mialy po 15 lat jak juz teraz nie moga się wyrobić [emoji5]️
Ja sobie nie wyobrazam co to bedzie we wrzesniu jak do szkoly pojdzie[emoji33] I jeszcze niemowlak do obrobki przed wyjsciem. Bede musiala chyba jakies psychotropy lykac[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja sobie nie wyobrazam co to bedzie we wrzesniu jak do szkoly pojdzie[emoji33] I jeszcze niemowlak do obrobki przed wyjsciem. Bede musiala chyba jakies psychotropy lykac[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No właśnie sobie bułkę jeszcze robi godzina 21☺️ no a ja mam jeszcze 3 latka do obrobienia☺️

Strasznie wyluzowana na wszystko ma czas, rano pptrafi 6 razy bluzke zmienić zaczym się zdecyduje, że ta jej pasuje

Jakbym czytała o swojej corce
Ja mam codziennie taki wkurw od rana ze mam nadzieje ze z synem pójdzie szybciej nieś dość ze jak się ubierze to wyglada jak z cyrku kompletnie nic do niczego nie pasuje w dżinsach nie będzie chodzić tylko getry lub dres... na wszystko czas albo odpowiedz ZARAZ co doprowadza mnie do szału

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
W ciąży w ogóle jest nie wskazane chodzenie bez biustonosza ? Czy przy małych piersiach mozna bez obaw że obwisna ?:/
Od kilku dni jedna pierś mnie boli, sutek piecze. Wygodniej mi bez stanika, nie czuję się taka "przygnieciona". Czy lepiej sobie kupić sportowy ?

Do góry