reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

[emoji23][emoji23][emoji23]

Jola ale jak to, ze nie ma miejsc w panstwowym? Przeciez rekrutacja jest zawsze w marcu na dany rok. Czy to jest w kazdym miescie inaczej?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie wiem jak to działa. Ale powiedzieli Nam, że ostatnie miejsce poszło 2,5 miesiąca temu... Tu w stolicy jest duży problem ze złobkami i prywatnymi i państwowymi

reklama
To ja parę dni temu przeszłam się z sąsiadką do żłobka, niedaleko Nas. Jej mała ma 5 miesięcy i chciała ją już zapisac na czas gdy skończy 1,5 roku. A babka że już miejsc nie ma :D to ja zapytalam o wolne miesca na lipiec 2019 tez juz zaklepane :D Ale to było państwowe. Mówimy trudno. Poszłyśmy do prywatnego najbliżej naszego osiedla i też już Stasia nie zapiszę bo za późno, brak miejsc :D Jak wrócę do pracy to jego chyba dronem do jakiegoś odległego złobka będę odstawiać...

I jeszcze bezczelnie robi sobie z tej kołdry rogala! I Nawet jej nie wstyd :D
Pracuje w państwowym żłobku i u nas co roku jest nowy nabór... Zaraz po dniach otwartych :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ale chodzi Ci o publiczne czy prywatne? Bo do publicznych to jest tekrytacja w danym roku. Nie da siecwczesniej zapisac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale chodzi Ci o publiczne czy prywatne? Bo do publicznych to jest tekrytacja w danym roku. Nie da siecwczesniej zapisac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To jak lepiej robić z przedszkolem. Czekać na rekrutację, ale jak się nie dostanie to będę żałować że nie zapisałam parę lat wcześniej do prywatnego. A znowu jak zapisze do prywatnego a uda mi się dostać do publicznego to co, dadzą to miejsce innemu dziecku czy będzie problem ?

Nie wiem jak to działa. Ale powiedzieli Nam, że ostatnie miejsce poszło 2,5 miesiąca temu... Tu w stolicy jest duży problem ze złobkami i prywatnymi i państwowymi
A...bo my o zlobkach przeciez. Myslalam, ze ze zlobkami jest tak samo jak z przedszkolami. A moze jest inaczej.
We Wroclawiu tez duzy problem.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry