reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

[emoji23][emoji23][emoji23]

Jola ale jak to, ze nie ma miejsc w panstwowym? Przeciez rekrutacja jest zawsze w marcu na dany rok. Czy to jest w kazdym miescie inaczej?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie wiem jak to działa. Ale powiedzieli Nam, że ostatnie miejsce poszło 2,5 miesiąca temu... Tu w stolicy jest duży problem ze złobkami i prywatnymi i państwowymi

reklama
To ja parę dni temu przeszłam się z sąsiadką do żłobka, niedaleko Nas. Jej mała ma 5 miesięcy i chciała ją już zapisac na czas gdy skończy 1,5 roku. A babka że już miejsc nie ma :D to ja zapytalam o wolne miesca na lipiec 2019 tez juz zaklepane :D Ale to było państwowe. Mówimy trudno. Poszłyśmy do prywatnego najbliżej naszego osiedla i też już Stasia nie zapiszę bo za późno, brak miejsc :D Jak wrócę do pracy to jego chyba dronem do jakiegoś odległego złobka będę odstawiać...

I jeszcze bezczelnie robi sobie z tej kołdry rogala! I Nawet jej nie wstyd :D
Pracuje w państwowym żłobku i u nas co roku jest nowy nabór... Zaraz po dniach otwartych :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ale chodzi Ci o publiczne czy prywatne? Bo do publicznych to jest tekrytacja w danym roku. Nie da siecwczesniej zapisac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale chodzi Ci o publiczne czy prywatne? Bo do publicznych to jest tekrytacja w danym roku. Nie da siecwczesniej zapisac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To jak lepiej robić z przedszkolem. Czekać na rekrutację, ale jak się nie dostanie to będę żałować że nie zapisałam parę lat wcześniej do prywatnego. A znowu jak zapisze do prywatnego a uda mi się dostać do publicznego to co, dadzą to miejsce innemu dziecku czy będzie problem ?

Nie wiem jak to działa. Ale powiedzieli Nam, że ostatnie miejsce poszło 2,5 miesiąca temu... Tu w stolicy jest duży problem ze złobkami i prywatnymi i państwowymi
A...bo my o zlobkach przeciez. Myslalam, ze ze zlobkami jest tak samo jak z przedszkolami. A moze jest inaczej.
We Wroclawiu tez duzy problem.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry