G
gosc12
Gość
Ja też przeczytałam górna datę 26.02 i poleciałam po południu do biedronkidopiero od czwartku będę żle spojrzałam i myslałam że już od dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też przeczytałam górna datę 26.02 i poleciałam po południu do biedronkidopiero od czwartku będę żle spojrzałam i myslałam że już od dzisiaj
Dla mnie wiatr jest najgorszy. Mam przewlekle zatoki i zaraz jestem chora[emoji53]Jak już jest ciepło, słonecznie to wiatr niech będzie . Mam dość mrozu, śniegu ..
Ale chodzi Ci o publiczne czy prywatne? Bo do publicznych to jest tekrytacja w danym roku. Nie da siecwczesniej zapisac.Ja będę miała na przeciwko mieszkania jedno i drugie ulice dalej. Ale ciężko żeby sie dziecko dostało. Będę musiała zapisać zaraz po urodzeniu chyba
Jasne, ze 15[emoji23] Nawet nie zauwazylam bledu[emoji6]@
Ale jak to...to ile wam zajmuje droga ?
Chyba że miało być 15 km
No własnie nie do końca. Ja pytałam w państwowym o miejsce na lipiec 2019 dla Stasia i powiedzieli że już nie ma... Może jakbym poszła od razu po nasikaniu na test, bym zdążyłaAle chodzi Ci o publiczne czy prywatne? Bo do publicznych to jest tekrytacja w danym roku. Nie da siecwczesniej zapisac.
Aniołek[*]8.08.2017
[emoji23][emoji23][emoji23]To ja parę dni temu przeszłam się z sąsiadką do żłobka, niedaleko Nas. Jej mała ma 5 miesięcy i chciała ją już zapisac na czas gdy skończy 1,5 roku. A babka że już miejsc nie ma to ja zapytalam o wolne miesca na lipiec 2019 tez juz zaklepane Ale to było państwowe. Mówimy trudno. Poszłyśmy do prywatnego najbliżej naszego osiedla i też już Stasia nie zapiszę bo za późno, brak miejsc Jak wrócę do pracy to jego chyba dronem do jakiegoś odległego złobka będę odstawiać...
I jeszcze bezczelnie robi sobie z tej kołdry rogala! I Nawet jej nie wstyd
Tam jest blad, 15 nie 115 [emoji6] ale i tak droda do domu zajmuje 1- 1,5godz.O jejku biedna taki kawał musi jechać to nie ma co się dziwić że taka wymeczona biedulka
A to nie wiedziałam. :/Ale chodzi Ci o publiczne czy prywatne? Bo do publicznych to jest tekrytacja w danym roku. Nie da siecwczesniej zapisac.
Aniołek[*]8.08.2017
O nie! To moja szykuje rzeczy wieczorem[emoji3] Ona wstaje o 5.00 zeby wyjsc o 6.00 i to sa zawsza awantury i wyrovic sie nie moze[emoji53]Strasznie wyluzowana na wszystko ma czas, rano pptrafi 6 razy bluzke zmienić zaczym się zdecyduje, że ta jej pasuje