reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie wiem czy dadzą radę, może od razu amfetamina? :D
Haha, dobre. Musze juz zaczac szukac dealera[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Jakbym czytała o swojej corce
Ja mam codziennie taki wkurw od rana ze mam nadzieje ze z synem pójdzie szybciej nieś dość ze jak się ubierze to wyglada jak z cyrku kompletnie nic do niczego nie pasuje w dżinsach nie będzie chodzić tylko getry lub dres... na wszystko czas albo odpowiedz ZARAZ co doprowadza mnie do szału

16udyx8di9hvrs5t.png
Omg Ty tez?! To widze, ze jest nas wiecej. Jola proponuje amfe na uspokojenie nerwow, chyba pomysle[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Czy siara w praniu zejdzie mi z biustonosza? Mialam ten fajny od brafitterki (jestem cały czas zachwycona wizytą u niej) i kurde zdejmuje go, patrzę, a tam biala plama na czarnym biustonoszu :(

W ciąży w ogóle jest nie wskazane chodzenie bez biustonosza ? Czy przy małych piersiach mozna bez obaw że obwisna ?:/
Od kilku dni jedna pierś mnie boli, sutek piecze. Wygodniej mi bez stanika, nie czuję się taka "przygnieciona". Czy lepiej sobie kupić sportowy ?
Nie tylko w ciazy, ale w ogole nie jest wskazane chodzic bez biustonosza. Piersi poyrzebuja podparcia i duze i male, inaczej robia sie obwisle.
Lepiej spirtowy kupic.
Ja bym sie zastanowila czemu ta jedna Cie tak boli? Inaczej boli niz wczesniej? Moze cos sie tam zrobilo?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Czy siara w praniu zejdzie mi z biustonosza? Mialam ten fajny od brafitterki (jestem cały czas zachwycona wizytą u niej) i kurde zdejmuje go, patrzę, a tam biala plama na czarnym biustonoszu :(
Powinno zejsc normalnie. W koncu to mleko. Chyba musisz juz wkladki nosic, bo szkoda stanikow.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Margana współczuję że macie tak daleko przedszkole.. U mnie ze żłobkiem może nie będzie tak źle bo wezmę później małego do siebie tam gdzie pracuje :) chyba że się ogarnę o do tego czasu otworze swój pkt żłobkowy [emoji14]

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
To jak lepiej robić z przedszkolem. Czekać na rekrutację, ale jak się nie dostanie to będę żałować że nie zapisałam parę lat wcześniej do prywatnego. A znowu jak zapisze do prywatnego a uda mi się dostać do publicznego to co, dadzą to miejsce innemu dziecku czy będzie problem ?
Dadzą innemu jest coś takiego jak lista rezerwowa :) zawsze gdy jest rekrutacja rodzice zapisują do różnych przedszkoli z nadzieja, że gdzieś się dostanie :) i potwierdzają tylko jedno

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry