Margana
Fanka BB :)
Haha, dobre. Musze juz zaczac szukac dealera[emoji23]Nie wiem czy dadzą radę, może od razu amfetamina?
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, dobre. Musze juz zaczac szukac dealera[emoji23]Nie wiem czy dadzą radę, może od razu amfetamina?
No masakra! To nie na moje nerwy. Dobrze, ze moja chociaz idzie spac o normalnej porze[emoji6]No właśnie sobie bułkę jeszcze robi godzina 21[emoji5]️ no a ja mam jeszcze 3 latka do obrobienia[emoji5]️
Omg Ty tez?! To widze, ze jest nas wiecej. Jola proponuje amfe na uspokojenie nerwow, chyba pomysle[emoji23]Jakbym czytała o swojej corce
Ja mam codziennie taki wkurw od rana ze mam nadzieje ze z synem pójdzie szybciej nieś dość ze jak się ubierze to wyglada jak z cyrku kompletnie nic do niczego nie pasuje w dżinsach nie będzie chodzić tylko getry lub dres... na wszystko czas albo odpowiedz ZARAZ co doprowadza mnie do szału
Nie tylko w ciazy, ale w ogole nie jest wskazane chodzic bez biustonosza. Piersi poyrzebuja podparcia i duze i male, inaczej robia sie obwisle.W ciąży w ogóle jest nie wskazane chodzenie bez biustonosza ? Czy przy małych piersiach mozna bez obaw że obwisna ?:/
Od kilku dni jedna pierś mnie boli, sutek piecze. Wygodniej mi bez stanika, nie czuję się taka "przygnieciona". Czy lepiej sobie kupić sportowy ?
Powinno zejsc normalnie. W koncu to mleko. Chyba musisz juz wkladki nosic, bo szkoda stanikow.Czy siara w praniu zejdzie mi z biustonosza? Mialam ten fajny od brafitterki (jestem cały czas zachwycona wizytą u niej) i kurde zdejmuje go, patrzę, a tam biala plama na czarnym biustonoszu
Ja np pracuje w żłobku z dofinansowaniem i opłata miesięczna stała dla rodzica to około 500zlCo do żłobka to u nas w prywatnym zawsze jest miejsc państwowego nie ma niestety a u was ile płacicie stałej opłaty?
Dadzą innemu jest coś takiego jak lista rezerwowa zawsze gdy jest rekrutacja rodzice zapisują do różnych przedszkoli z nadzieja, że gdzieś się dostanie i potwierdzają tylko jednoTo jak lepiej robić z przedszkolem. Czekać na rekrutację, ale jak się nie dostanie to będę żałować że nie zapisałam parę lat wcześniej do prywatnego. A znowu jak zapisze do prywatnego a uda mi się dostać do publicznego to co, dadzą to miejsce innemu dziecku czy będzie problem ?