Jola92
Fanka BB :)
One są od czwartku jednakTeż czyalam ale nic i nas nie było niestety[emoji54]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
One są od czwartku jednakTeż czyalam ale nic i nas nie było niestety[emoji54]
Z przedszkolami jest fatalnie, a ze zlobkami jeszcze gorzej. Moja chodzi do przedszkola 115km od zamieszkania, bo w okolicy nigdzie sie nie dostala. W dodatku bylo to przedszkole prywatne z dofinansowaniem. Teraz jest niby panstwowr, ale i yak sporo placimy. A dziecko wstaje o 5.00 i jest w domu o 18.00[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
dopiero od czwartku będę żle spojrzałam i myslałam że już od dzisiajTeż czyalam ale nic i nas nie było niestety[emoji54]
O matko Twoja tez taka wyluzowana i powolna?! No mnie szlag trafia jak musze po kilka(nascie) razy powtarzac, ze ma cos zrobic, a ona stoi i sie gapi[emoji33] Tez sie ubieta pol godziny[emoji53]Moja to się potem godzinę myje, ubiera następne pół robi sobie łóżko a jeszcze musi się napić [emoji5]️
Strasznie wyluzowana na wszystko ma czas, rano pptrafi 6 razy bluzke zmienić zaczym się zdecyduje, że ta jej pasujeO matko Twoja tez taka wyluzowana i powolna?! No mnie szlag trafia jak musze po kilka(nascie) razy powtarzac, ze ma cos zrobic, a ona stoi i sie gapi[emoji33] Tez sie ubieta pol godziny[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
No to naprawdę jest biedna :///Z przedszkolami jest fatalnie, a ze zlobkami jeszcze gorzej. Moja chodzi do przedszkola 115km od zamieszkania, bo w okolicy nigdzie sie nie dostala. W dodatku bylo to przedszkole prywatne z dofinansowaniem. Teraz jest niby panstwowr, ale i yak sporo placimy. A dziecko wstaje o 5.00 i jest w domu o 18.00[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
I dowozi ja ktoś codziennie ? Czy bus ?Z przedszkolami jest fatalnie, a ze zlobkami jeszcze gorzej. Moja chodzi do przedszkola 115km od zamieszkania, bo w okolicy nigdzie sie nie dostala. W dodatku bylo to przedszkole prywatne z dofinansowaniem. Teraz jest niby panstwowr, ale i yak sporo placimy. A dziecko wstaje o 5.00 i jest w domu o 18.00[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
U nas do żłobka koleżanka zapisywala dziecko od razu jak test ciążowy [emoji23]To ja parę dni temu przeszłam się z sąsiadką do żłobka, niedaleko Nas. Jej mała ma 5 miesięcy i chciała ją już zapisac na czas gdy skończy 1,5 roku. A babka że już miejsc nie ma to ja zapytalam o wolne miesca na lipiec 2019 tez juz zaklepane Ale to było państwowe. Mówimy trudno. Poszłyśmy do prywatnego najbliżej naszego osiedla i też już Stasia nie zapiszę bo za późno, brak miejsc Jak wrócę do pracy to jego chyba dronem do jakiegoś odległego złobka będę odstawiać...
I jeszcze bezczelnie robi sobie z tej kołdry rogala! I Nawet jej nie wstyd
W przekszkolu jest 8,5-9godzin, a jeszcze droga w korkach dlugo zajmuje, bo jest daleko.Dlugo jest
No też właśnie bo jak tak daleko, biedna, że musi taki kawał jeździćW przekszkolu jest 8,5-9godzin, a jeszcze droga w korkach dlugo zajmuje, bo jest daleko.
Aniołek[*]8.08.2017