reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam tak samo, zjem odrobinkę i czuję się strasznie pełna. Widocznie podniosła się macica jeszcze wyżej [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Pamietam jak jeszcze jakiś czas temu też Nam się zgrało w jednym momencie przyklejanie łożyska do ściany i było plamienie :D Jesteśmy ciążowo kompatybilne :D

reklama
W biedronce od dzisiaj miały być jakieś ciuszki tylko od rozmiaru 68 a ceny fajne bo chyba za dwupak spodenek 14 zł, i body tez i bluzeczki były:-)
Własnie one są jednak od czwartku . Byłam dzis w biedro na zakupach i właśnie z ciekowości chciałam popatrzeć. Także do biedro sie scigamy 01.03 jak coś :D

Hahahaha weż u mnie w rodzinnej miejscowości jest taka rodzinka :D Specjalnie się rozwiedli żeby do pozwać o alimenty, gdy on nie wykazuje dochodów. Wiec alimenty płaci im fundusz alimentacyjny, a oni zadowoleni.
To dopiero trzeba mieć w głowie... Tacy ludzie to i do więzienia by siebie poslali gdyby za to kase dawali...

f2w39n7303c24ozn.png

Ja planowałam 500+ przelewać dziecku na książeczkę , żeby sobie wypłaciło po 18 na mieszkanie, studia, co będzie chciało. No ale skoro nam nie przysługuje, to bedziemy przelewać 200/300 z wypłaty. Lub tyle ile będziemy w stanie w danym miesiącu. Nie będziemy na pewno robić z siebie debili i udawać że dziecko ojca nie ma lub ojciec się dzieckiem nie interesuje byle by zasiłek dostać. bez przesady.
Jak urodzilam corke to rzadnego 500+ nie bylo. Zalozylam corce lokate, mam ustawiony przelew staly po 100zl miesiecznie i niezaleznie od tego czy nam brakuje na koniec miesiaca tego nie ruszam. Jak sie chce to sie da[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@taycia niestety aktualnie nie ma specjalnie innych opcji niż chemia. Vit C czy inne opcje "niemedyczne" mogą pomóc, ale nie muszą. Dokładnie tak jak chemia.

Wiem,ze nie ma wielu innych dostepnych srodkow ,ale jezeli przez 40 lat nie 'wynaleziono' nic,a umieralnosc jest zatrwazajaca to tylko swiadczy,ze to w ogole NIE DZIALA,a nawet pogarsza kondycje pacjenta. Ludzie decyduja sie,bo leczenie darmowe,a czy ktos zadal sobie pytanie : 'jakie mam szanse przezycia po takim leczeniu?'.
Ja osobiscie gdybym miala wybor to wolalabym zyc 'normalnie' 6 miesiecy , niz 2 lata wegetowac jak roslina.

reklama
Do góry