Ja rodziłam syna w październiku i nie miałam w szpitalu czapeczki. W lipcu chyba tym bardziej się nie przydaTak się zastanawiam czy do szpitala na lato kupować jakieś czapeczki bawełniane czy za gorąco będzie ,sama już nie wiem ,a Wy kupujecie?
Na dwór to napewno jakas cienka się przyda czy na skońce na spacer
reklama
Margana
Fanka BB :)
To wszystko zalezy od sytuacji. Nie da sie tak uogolniac.Dokładnie. I to że nie pracujemy to jesteśmy zdziercami bo się staramy o 500plus którego nie dostaną osoby które pracują. Eh. Szkoda nerwów.
Aniołek[*]8.08.2017
kinga30
Kurcze moje niby wymeczone a spac nie chca tak wcześnie niestetyWymęczyła zabawami przez cały dzień i mała padła przed dobranocka
SzczęśliwaCiężarna
Nikt nie oburzyl się na Was (osoby, które dostaja) po prostu ta sytuacja jest wku*** bo każdy chce dla swojego dziecka jak najlepiej i denerwują Ci, którzy mówią, któremu dziecku dać a któremu się nie należyTak ale niestety My z tym nic nie zrobimy a widzę, ze trochę nieprzyjemnie sie zrobilo, dziewczyny się oburzyly więc chyba lepiej zmienić temat[emoji5]️
Jola92
Ja dziś nie miałam problemu z jedzeniem, ale ostatnie parę dni tragedia. Nie miałam tak jak Ty, tylko miałam żołądek tak ściśnięty że wczoraj na śniadanie zjadłam tylko pół jabłka i więcej nie dałam rady wcisnąć...Trochę sie jeszcze i tak powstrzymuje, zeby za chwilę nie musieć znowu łykać tabletek narazie jeszcze słodkiego nie jem same porzadne rzeczy ale do nospy musiałam wrócić brzuch mi twardniał przez te dni co nie brałam i dzwoniłam do gin kazała spróbować 2 razy narazie a ztej 3 zejsc
martaaa515
Mi chodzi głównie na wyjście ze szpitala. Ale to wiadomo, trzeba najpierw wiedzieć jaka będzie pogoda [emoji4]Ja rodziłam syna w październiku i nie miałam w szpitalu czapeczki. W lipcu chyba tym bardziej się nie przyda
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
G
gosc12
Gość
Cienkie kupię. Przydadzą się nawet po kąpieliTak się zastanawiam czy do szpitala na lato kupować jakieś czapeczki bawełniane czy za gorąco będzie ,sama już nie wiem ,a Wy kupujecie?
Na dwór to napewno jakas cienka się przyda czy na skońce na spacer
Margana
Wlasnie dlatego, ze ludzie tak robili zaostrzyli warunki. Tak samo bylo z rekrytacja do przedszkoli. Okaxalo sie, ze dostaja sie tylko dzieci samotnych matek, bo tyle ich jest. Teraz trzeba miec na wszystko papier.Aż szkoda słów na takich ludzi... Potrafią się rozwiesc nawet żeby tylko oszukac
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
kinga30
Ja rozumiem co miałaś na myśliNikt nie oburzyl się na Was (osoby, które dostaja) po prostu ta sytuacja jest wku*** bo każdy chce dla swojego dziecka jak najlepiej i denerwują Ci, którzy mówią, któremu dziecku dać a któremu się nie należy
Podziel się: