reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś nie miałam problemu z jedzeniem, ale ostatnie parę dni tragedia. Nie miałam tak jak Ty, tylko miałam żołądek tak ściśnięty że wczoraj na śniadanie zjadłam tylko pół jabłka i więcej nie dałam rady wcisnąć...
Mam tak samo, zjem odrobinkę i czuję się strasznie pełna. Widocznie podniosła się macica jeszcze wyżej [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
No właśnie. Pieniądze na dziecko. A z tego co piszesz to chciałabyś żeby należały się tylko pracującym. Czyli jednak na dziecko czy nagroda za pracę ? ..
Chodzi mi o to by choć jeden rodzic pracował :) bo są sytuację, że ludzie się zwalniają lub nie chcą szukać pracy bo im się to nie opłaca... Bo im jakaś praca nie odpowiada... Bo np. Unoszą się honorem ... Że nie będą robić tego czy tamtego...

f2w39n7303c24ozn.png

A ja się cieszę że są kryteria żeby mieć becikowe itp. Jak wprowadzili 500 +to co widzę ze wiele mamusiek zamiast przeznaczać kasę na dzieci, to non stop chodzą na paznokcie , rzęski itp pchają wszystko w siebie ,jak widzę to na fb to zygac mi się chce, kiedyś tego nie było to było całkiem inaczej .. I też powinny być kryteria żeby dostać kasę na drugie i kolejne dziecko, a nie takie kochane mamy które maja duże dochody, dostają dodatkowe pieniądze od państwa żeby sobie chodzić do kosmetyczki itp a nie kupić coś dzieciom itp. Naprawdę widzę takie przykłady na codzień
No to wlasnie o to chodzi. Program jest kompletnie nie przemyslany.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej ja już po wizycie ale muszę podjechać w czwartek na USG ,tak mnie dziś ten mój lekarz wkurzył ,wrócił z ferii ,pacjentek pełno a jeszce dziewczyna która weszła przede mną siedziała u niego godzinkę ,wyszła zapłakana ,szkoda mi było jej bardzo ale zapewne jakieś komplikacje ,mnje tylko zbadał na fotelu wszystko oki,wypytalam go o wszystko i tyle a dzidzię zobacze w czwartek
Ja też idę w czwartek [emoji16] będziemy się stresować razem

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry