reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tak się zastanawiam czy do szpitala na lato kupować jakieś czapeczki bawełniane czy za gorąco będzie ,sama już nie wiem ,a Wy kupujecie?
Na dwór to napewno jakas cienka się przyda czy na skońce na spacer
Ja kupiłam jedną cienką z uszkami bo właśnie nie wiedziałam czy trzeba czy nie. A że nasze lato ostatnio jest średnie to chyba jeszcze dokupię jedną [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

O to fajnie. Troche roboty bedzie, ale za to jak wesolo[emoji3]
Moja 6-latka wlasnie usypia[emoji5]
Synek sie cieszy na rodzenstwo?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To grzeczna z niej dziewczynka ze już o tej godzinie spi. Mój zasnął o 15 i dalej śpi chyba się już nie obudzi... a na siostrę bardzo się cieszy, oby drugie było takim aniołem jak pierwsze

Skoro Ci na to stac zeby siedziec z dzieckiem w domu to super. Czemu od razu takie oburzenie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jakoś starcza, dziecko skończyło dopiero niedawno 3 lata nie miałam go z kim zostawić zresztą i tak by nie mógł z jego problemami zresztą na forum nie będę o tym mówić .moja Sprawa. I temat skończony :-D

To dobrze, teraz musisz nadrobić żeby Agatka głodna nie była [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Trochę sie jeszcze i tak powstrzymuje, zeby za chwilę nie musieć znowu łykać tabletek ☺️ narazie jeszcze słodkiego nie jem same porzadne rzeczy ☺️ ale do nospy musiałam wrócić brzuch mi twardniał przez te dni co nie brałam i dzwoniłam do gin kazała spróbować 2 razy narazie a ztej 3 zejsc

W sumie to mam gdzieś, bo tylko nerwów się upsuje. Rozmawiałam nawet jeszcze dzisiaj z K na ten temat. Że będziemy się starać żeby mieć na wszytko , mimo że ja nie pracuje i jak widać nic mi się nie nalezy. A na dziecku i tak nie bedziemy oszczędzać. Ani latać po urzędach , prosić się i kombinować w papierach o 500zl.
Ale Klaudia, no tak szczerze. Skoro bedzie Was stac zebys po roku nie szla do pracy to chyba nie jest tak zle? Ja np. nie moge sobie pizwoluc na to zeby siedziec w domu przez 3 lata.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
To dobrze, teraz musisz nadrobić żeby Agatka głodna nie była [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Trochę sie jeszcze i tak powstrzymuje, zeby za chwilę nie musieć znowu łykać tabletek ☺️ narazie jeszcze słodkiego nie jem same porzadne rzeczy ☺️ ale do nospy musiałam wrócić brzuch mi twardniał przez te dni co nie brałam i dzwoniłam do gin kazała spróbować 2 razy narazie a ztej 3 zejsc

Do góry