reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja teraz nie pracowałam miałam iść do pracy od września ale zaszłam w ciążę znów i do pracy prędko nie pójdę nie zostawię dziecka bo nie mam z kim po drugie u mnie na wsi żłobków nie ma. .tylko mąż pracuje. Jak urodzi się dziecko to złoże wniosek o 500+ bo będziemy spełniać kryteria . I to będzie dla nas jakaś pomoc. Jak nie pracowałam teraz i będę siedzieć w domu żeby odhowac drugie dziecko to będę patologią bo ja nie pracuje? ?żenada
Skoro Ci na to stac zeby siedziec z dzieckiem w domu to super. Czemu od razu takie oburzenie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Nie ma słów na takich ludzi... Do sądu się podają o alimenty... A żyją razem... A wcale nie jest źle finansowo bo czasem sam facet ładnie zarabia

f2w39n7303c24ozn.png
Hahahaha weż u mnie w rodzinnej miejscowości jest taka rodzinka :D Specjalnie się rozwiedli żeby do pozwać o alimenty, gdy on nie wykazuje dochodów. Wiec alimenty płaci im fundusz alimentacyjny, a oni zadowoleni.

Hej ja już po wizycie ale muszę podjechać w czwartek na USG ,tak mnie dziś ten mój lekarz wkurzył ,wrócił z ferii ,pacjentek pełno a jeszce dziewczyna która weszła przede mną siedziała u niego godzinkę ,wyszła zapłakana ,szkoda mi było jej bardzo ale zapewne jakieś komplikacje ,mnje tylko zbadał na fotelu wszystko oki,wypytalam go o wszystko i tyle a dzidzię zobacze w czwartek
Dobrze, że chociaż na fotelu sprawdził i wszystko dobrze

No nie do końca. I tak nie byli po ślubie. A dochód przekroczył bratu o parę groszy. Agnieszka nie pracowała więc 500zl im się przydało.
Każdemu by się przydało Klaudia :) w dzisiejszych czasach nikomu nie jest za łatwo... Kredyt na mieszkanie, opłata za żłobek, opłacić mieszkanie, kupić coś dziecku i samemu jakoś żyć bo przecież pracujemy by jakoś żyć... Uczymy się, pracujemy... A kogo na forum nie zapytasz wiele z nas by wolało nie musieć iść do pracy po roku opieki tylko zostać z Malenstwem

f2w39n7303c24ozn.png

Tak się zastanawiam czy do szpitala na lato kupować jakieś czapeczki bawełniane czy za gorąco będzie ,sama już nie wiem ,a Wy kupujecie?
Na dwór to napewno jakas cienka się przyda czy na skońce na spacer

Yyy no to właśnie czy tylko na 2 dziecko należy się 500+? Czy na 1 też jeśli np nie jesteśmy z M po ślubie i skąd ktoś ma wiedzieć że żyjemy razem??

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jeśli go usynowi, to znaczy będzie wpisany do aktu urodzenia.

reklama
Do góry