kinga30
Fanka BB :)
O i wlasnie lepiej coś zjeść ide na kolacjęOj widze ze sie powazna dyskusja nawiązała. A ja Wam.powiem tak predzej czy pozniej 500 plus nie bedzie..wiec nie ma sie o co burzyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O i wlasnie lepiej coś zjeść ide na kolacjęOj widze ze sie powazna dyskusja nawiązała. A ja Wam.powiem tak predzej czy pozniej 500 plus nie bedzie..wiec nie ma sie o co burzyc
No właśnie. Pieniądze na dziecko. A z tego co piszesz to chciałabyś żeby należały się tylko pracującym. Czyli jednak na dziecko czy nagroda za pracę ? ..Dla bezrobotnych jest zasiłek dla bezrobotnych a 500 plus był po to by zachęcać młodych do rodzenia dzieci i po to aby zachęcać do posiadania większych rodzin... To nie jest pomoc dla bezrobotnych... To pieniądze na dziecko ...
Nie ma słów na takich ludzi... Do sądu się podają o alimenty... A żyją razem... A wcale nie jest źle finansowo bo czasem sam facet ładnie zarabiaDlatego dobrze, że się za to wzięli i skończyło się takie kombinowanie. Też znam dziewczynę, która udawała samotną matkę mieszkając z ojcem dziecka żeby tylko wyłudzić zasiłek...
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ty się moim ćiśnieniem nie martw. I uwierz, że z czytaniem ze zrozumieniem nie mam problemu.A "przepraszam bardzo" czy ja napisałam, że twoje drugie dziecko nie powinno dostać 500+ ? Czytaj ze zrozumieniem to nie będziesz sobie nie potrzebnie ciśnienia podnosiła ;]
Jak Ty to robisz, że ona tak wcześnie usypia?O to fajnie. Troche roboty bedzie, ale za to jak wesolo[emoji3]
Moja 6-latka wlasnie usypia[emoji5]
Synek sie cieszy na rodzenstwo?
Aniołek[*]8.08.2017
Hahahaha apetyt wrócił [emoji2]O i wlasnie [emoji5]️ lepiej coś zjeść [emoji5]️ ide na kolację [emoji5]️
Nie, ponieważ nie przepracowałam roku.A nie dostajesz zasiłku dla bezrobotnych? Wiem, że niestety nie dają tego zasiłku długo, ale zawsze to coś
I to jak że zdwojoną siłaHahahaha apetyt wrócił [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)