reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dla bezrobotnych jest zasiłek dla bezrobotnych a 500 plus był po to by zachęcać młodych do rodzenia dzieci i po to aby zachęcać do posiadania większych rodzin... To nie jest pomoc dla bezrobotnych... To pieniądze na dziecko ...

f2w39n7303c24ozn.png
No właśnie. Pieniądze na dziecko. A z tego co piszesz to chciałabyś żeby należały się tylko pracującym. Czyli jednak na dziecko czy nagroda za pracę ? ..

Dlatego dobrze, że się za to wzięli i skończyło się takie kombinowanie. Też znam dziewczynę, która udawała samotną matkę mieszkając z ojcem dziecka żeby tylko wyłudzić zasiłek...

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Nie ma słów na takich ludzi... Do sądu się podają o alimenty... A żyją razem... A wcale nie jest źle finansowo bo czasem sam facet ładnie zarabia

f2w39n7303c24ozn.png

Hej ja już po wizycie ale muszę podjechać w czwartek na USG ,tak mnie dziś ten mój lekarz wkurzył ,wrócił z ferii ,pacjentek pełno a jeszce dziewczyna która weszła przede mną siedziała u niego godzinkę ,wyszła zapłakana ,szkoda mi było jej bardzo ale zapewne jakieś komplikacje ,mnie tylko zbadał na fotelu wszystko oki,wypytalam go o wszystko i tyle a dzidzię zobacze w czwartek

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry