reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja lezac w szpitalu z corka na podtrzymaniu mialam 23 lata wtedy pielegniarki mowily, ze jestem mlodziutka, nie bylo mlodszej na oddziale☺ lezac z synkiem mialam 28 lat tez lezaly ze mna dziewczyny starsze odemnie co prawda nie duzo bo tak 30, 30 pare lat bylo nas 5 na sali I tylko ja czekalam na 2 dzieciatko reszta na 1☺

Ja lezac w szpitalu z corka na podtrzymaniu mialam 23 lata wtedy pielegniarki mowily, ze jestem mlodziutka, nie bylo mlodszej na oddziale[emoji5] lezac z synkiem mialam 28 lat tez lezaly ze mna dziewczyny starsze odemnie co prawda nie duzo bo tak 30, 30 pare lat bylo nas 5 na sali I tylko ja czekalam na 2 dzieciatko reszta na 1[emoji5]
To ja bylam jedyną na sali ktora pierwsze dziecko rodzila. Hehe na sali lezalam z 3 innymi babkiami, wszystkie chłopaków urodzily. Jak moja córka spala to wszyscy trzej płakali a jak oni spali, to moja wyła :-D a na samej porodówce na dzien dobry już zarobilam komentarzem, że kolejna czternastolatka przyjechała rodzic :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja lezac w szpitalu z corka na podtrzymaniu mialam 23 lata wtedy pielegniarki mowily, ze jestem mlodziutka, nie bylo mlodszej na oddziale[emoji5] lezac z synkiem mialam 28 lat tez lezaly ze mna dziewczyny starsze odemnie co prawda nie duzo bo tak 30, 30 pare lat bylo nas 5 na sali I tylko ja czekalam na 2 dzieciatko reszta na 1[emoji5]

Bo teraz rok Po roku swiat Sie zmienia
Kiedys nasze babki Po 20 lat to slub i musialp byc dzidzi
Teraz bardziej kobiety patrza na kariere I JuZ duzo jest matek co 1 maja Po 35 (w tym Ja;)..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bo teraz rok Po roku swiat Sie zmienia
Kiedys nasze babki Po 20 lat to slub i musialp byc dzidzi
Teraz bardziej kobiety patrza na kariere I JuZ duzo jest matek co 1 maja Po 35 (w tym Ja;)..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie bardzo duzo. Mysle, ze kazdy wie kiedy jest jego odpowiedni czas na dziecko. Jedna poczuje instynkt majac 23 lata, inna 37

Ale tak naprawde sadze ze czy to 14 lat czy to 38 kazda kobieta dziewczyna bedac w ciazy dojrzewa psychicznie I czuje te macierzynstwo nawet w wieku 14 lat jesli Sie zdaza zajsc w ciaze ..
mam kolezanke ci tyle miala i jej corka ma 23 lata a ona 38 lat i jest babcia rocznego wnuxzki
KaDy sobie uklada scenariusz zycia sam ;)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Mi też osoby w wieku 25 lat nie wydają mi się wielce młode i śmieszy mnie jak kobieta mająca 25-27 lat nagle pisze ' Jestem młodą matką' ten wiek to już chyba nie należy do tego stwierdzenia przynajmniej moim zdaniem. Ja jak słyszę młoda mama to od razu myśl 18-20 lat. ;)
Ja mam 25 i twierdzę że będę młodą mamą, zależy kto jakie ma pojęcie. Wolałam najpierw ustawić sobie życie a później zaplanować dziecko.. Niestety miałam być jeszcze młodszą mamą ale życie pisze różne scenariusze i pewnie nie jedna z mam o tym dobrze wie że często chce się mieć dziecko za "młodu" ale nie zawsze chcieć to móc.

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry