reklama
Elodia
Fanka BB :)
Ja 58.3 :-) po 72h juz 294 :-)
SzczęśliwaCiężarna
Hmm... Tak mi wyliczaja programy np . Moja ciąża po tym jak podałam pierwszy dzień ostatniej miesiaczki ja to rozumiem w ten sposób, że od 1 dnia miesiączki to już sie jest w 1 tygodniu ( od 11 pazdziernika pierwszego dnia miesiączki aż do 17 października już jest pierwszy tydzień a od 18 pazdziernika już drugi tydzień) jak się tylko zacznie pierwszy dzień 2 tygodnia to już się jest w 2 tygodniu (jest się w 2 a nie, że ciaza ma 2 tygodnie)... No, ale może się mylę zapytam gina środę a narazie będę kierować się terminem z usg 5tydzien i 7 dzień
Ostatnia edycja:
Onaszczesliwa2018
Witajcie [emoji5]
Ja niedawno watalam. Czuje sie kiepsko. Jakas taka slaba jestem, spac mi sie chce i nie mam na nic sily. Do tego jakas taka zdoloeana jestem ostatnio [emoji53]
Widze, ze poruszalyscie temat wieku. Ja mialam 29 rodzac corke. Teraz mam 35.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba co nie dość te hormony to Ta pogoda tak na nas działa bo mnie jakiś dół już od wczoraj trzymie ..
Onaszczesliwa2018
A ja jakoś niewygodnie spalam bo cos w okolicach krzyza mnie ponolewa. Mój typowy ból jak krzywo i niewygodnie śpię :-/ nie boli jakos specjalnie ciągle i mocnie, tylko jak się rusze lub leze na plasko. Czuje sie jakbym w dole plecow miala potłuczone wszystko brrrr :-/ a w nocy problem z zaśnięciem mialam bo podbrzusze dawalo znac o sobie. Raz prawo raz lewo heben
No właśnie mnie też tak boli niewiem już czy to od bioder czy o co chodzi:/
Margana
No pogoda na pewno nie pomaga. Do tego zaczelo mnie mulic[emoji19]Chyba co nie dość te hormony to Ta pogoda tak na nas działa bo mnie jakiś dół już od wczoraj rozumie..
Onaszczesliwa2018
No pogoda na pewno nie pomaga. Do tego zaczelo mnie mulic[emoji19]
Biedna wiesz ja najlepiej chciałabym zasnąć w jakiś sen i żeby obudzić się w lipcu już z malenstwem na rękach ..
reklama
Margana
No to tak jak ja [emoji5] Albo chociaz w 12tc [emoji6]Biedna wiesz ja najlepiej chciałabym zasnąć w jakiś sen i żeby obudzić się w lipcu już z malenstwem na rękach ..
Podziel się: