reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tez bym ciągle spała. A tu nie można. Już chciałam się pochwalić, że mi mdłości przeszły, ale zjadłam śniadanie i znowu... eh...

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzień przed planowana @ miałam bete 36.1

Ja 58.3 :-) po 72h juz 294 :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Tez miałam OM 11.10 ale To nie jest 6t4d tylko 5t4d ;) ja dopiero mam wizytę 28.11.

Hmm... Tak mi wyliczaja programy np . Moja ciąża po tym jak podałam pierwszy dzień ostatniej miesiaczki:) ja to rozumiem w ten sposób, że od 1 dnia miesiączki to już sie jest w 1 tygodniu ( od 11 pazdziernika pierwszego dnia miesiączki aż do 17 października już jest pierwszy tydzień a od 18 pazdziernika już drugi tydzień) :) jak się tylko zacznie pierwszy dzień 2 tygodnia to już się jest w 2 tygodniu (jest się w 2 a nie, że ciaza ma 2 tygodnie)... No, ale może się mylę zapytam gina środę :) a narazie będę kierować się terminem z usg 5tydzien i 7 dzień :)

Ostatnia edycja:
Witajcie [emoji5]
Ja niedawno watalam. Czuje sie kiepsko. Jakas taka slaba jestem, spac mi sie chce i nie mam na nic sily. Do tego jakas taka zdoloeana jestem ostatnio [emoji53]

Widze, ze poruszalyscie temat wieku. Ja mialam 29 rodzac corke. Teraz mam 35.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba co nie dość te hormony to Ta pogoda tak na nas działa bo mnie jakiś dół już od wczoraj trzymie ..

A ja jakoś niewygodnie spalam bo cos w okolicach krzyza mnie ponolewa. Mój typowy ból jak krzywo i niewygodnie śpię :-/ nie boli jakos specjalnie ciągle i mocnie, tylko jak się rusze lub leze na plasko. Czuje sie jakbym w dole plecow miala potłuczone wszystko brrrr :-/ a w nocy problem z zaśnięciem mialam bo podbrzusze dawalo znac o sobie. Raz prawo raz lewo heben

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No właśnie mnie też tak boli niewiem już czy to od bioder czy o co chodzi:/

reklama
Do góry