reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Ewelina8989 no to gratulejszyn :-) teraz już tak oficjalnie :-) ja w dniu terminu @ mialam 58.3 :} czyli mamy podobnie :-)
Według norm jest to 3 czy 4 tydzień?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Załączniki

• 2017-11-19 09.36.23.jpg
    2017-11-19 09.36.23.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 61
Hej, ja pierwsze ruchy czułam w 22 tygodniu ciąży, generalnie jestem po usg i było już wszystko pięknie widać, nawet zalążki rączek i nóżek lekarz już widział :-) Robicie odpłatnie to usg pomiędzy 11-14 tygodniem i test papppa?
Ja robie to usg i test pappa, a co do ruchów to poczułam w 18 tygodniu w drugiej ciąży podobno wcześniej się czuje :)

@daruska myślę, że wszystko się zmieni jak będziesz miała te 25 lat. Ja mam 29 i uwierz mi nie czuję się ani trochę stara. [emoji12]Ja np.w wieku 20lat kompletnie nie czułam się gotowa na dziecko.

@Elodia kurczę nie pamiętam kiedy poczułam ruchy w pierwszej ciąży, ale gin mówił, że wcześnie jak na pierworódkę.

@Ewelina8989 @szczesliwaciezarna gratulacje[emoji4]

@Onaszczesliwa2018 może dopóki wymiotujesz po wodzie to spróbuj pić soki lub np. Wodę z cytryną i imbirem.

Spokojnej niedzieli.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Tutaj sie nie zgodze... za 2 tygodnie skończę 28 lat, mam 7 letnią córkę, i uwierz, ze na wywiadowce sie czuje jak bardzo mloda matka, bo chyba najmlodsza jestem z rodziców ;)
Jeżeli chodzi o sytuację kiedy się porównuję do starszych rodziców to wtedy wiadomo, ze jest się młodszym ale nie nazwałabym tego bycie młodą mamą. To tylko moje zdanie oczywiście ;)

Ja mając 26 też wcale się nie czuje staro wręcz przeciwnie:)

Dziewczyny a czemu macie Sie czuc starò ???? Kurcze Ja 38 i czuje Sie na 25;)
Di 34 rz tylko disco praca podroze ciuchy w Glowie , pozniej chcialam macierzynstwo Ale wy 26,28,31?? Toz to piekny wiek daleko wam do starosci !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja urodziłam córkę mając 19 lat 11 msc. Rowny miesiąc przed 20 urodzinami :-)

A takie pytanie do dziewczyn ktore spodziewaja sie rodzenstwa dla swoich pociech. W ktorym tygodniu poczulyscie ruchy dziecka? Ja przy mlodej kolo 15tc czulam juz jakies bąbelki/motylki a takie wyraźniejsze ruchy z 2 czy 3 tygodnie później.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja rodzac będę dwa miesiące przed 21 urodzinami ;)

reklama
@daruska myślę, że wszystko się zmieni jak będziesz miała te 25 lat. Ja mam 29 i uwierz mi nie czuję się ani trochę stara. [emoji12]Ja np.w wieku 20lat kompletnie nie czułam się gotowa na dziecko.

@Elodia kurczę nie pamiętam kiedy poczułam ruchy w pierwszej ciąży, ale gin mówił, że wcześnie jak na pierworódkę.

@Ewelina8989 @szczesliwaciezarna gratulacje[emoji4]

@Onaszczesliwa2018 może dopóki wymiotujesz po wodzie to spróbuj pić soki lub np. Wodę z cytryną i imbirem.

Spokojnej niedzieli.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie twierdzę, że macie się czuć staro po prostu nie pasuje mi to określenie ;)

Do góry