reklama
Ewelina8989
Aktywna w BB
@Ewelina8989 no to gratulejszyn :-) teraz już tak oficjalnie :-) ja w dniu terminu @ mialam 58.3 :} czyli mamy podobnie :-)
Według norm jest to 3 czy 4 tydzień?
Załączniki
Ewelina8989
Aktywna w BB
Według norm jest to 3 czy 4 tydzień?
kinga30
Fanka BB :)
Ja mialam wczesnie podejrzewam w 13 dc bo mam okresy bardzo regularne. 16 mialam skonczony 5 tydzien to byl pecherzyk 11 mm
Nowaja16
Ja robie to usg i test pappa, a co do ruchów to poczułam w 18 tygodniu w drugiej ciąży podobno wcześniej się czujeHej, ja pierwsze ruchy czułam w 22 tygodniu ciąży, generalnie jestem po usg i było już wszystko pięknie widać, nawet zalążki rączek i nóżek lekarz już widział :-) Robicie odpłatnie to usg pomiędzy 11-14 tygodniem i test papppa?
Nonkatoja
@daruska myślę, że wszystko się zmieni jak będziesz miała te 25 lat. Ja mam 29 i uwierz mi nie czuję się ani trochę stara. [emoji12]Ja np.w wieku 20lat kompletnie nie czułam się gotowa na dziecko.
@Elodia kurczę nie pamiętam kiedy poczułam ruchy w pierwszej ciąży, ale gin mówił, że wcześnie jak na pierworódkę.
@Ewelina8989 @szczesliwaciezarna gratulacje[emoji4]
@Onaszczesliwa2018 może dopóki wymiotujesz po wodzie to spróbuj pić soki lub np. Wodę z cytryną i imbirem.
Spokojnej niedzieli.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
@Elodia kurczę nie pamiętam kiedy poczułam ruchy w pierwszej ciąży, ale gin mówił, że wcześnie jak na pierworódkę.
@Onaszczesliwa2018 może dopóki wymiotujesz po wodzie to spróbuj pić soki lub np. Wodę z cytryną i imbirem.
Spokojnej niedzieli.
daruska
Zaciekawiona BB
Jeżeli chodzi o sytuację kiedy się porównuję do starszych rodziców to wtedy wiadomo, ze jest się młodszym ale nie nazwałabym tego bycie młodą mamą. To tylko moje zdanie oczywiścieTutaj sie nie zgodze... za 2 tygodnie skończę 28 lat, mam 7 letnią córkę, i uwierz, ze na wywiadowce sie czuje jak bardzo mloda matka, bo chyba najmlodsza jestem z rodziców
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja mając 26 też wcale się nie czuje staro wręcz przeciwnie
Dziewczyny a czemu macie Sie czuc starò ???? Kurcze Ja 38 i czuje Sie na 25
Di 34 rz tylko disco praca podroze ciuchy w Glowie , pozniej chcialam macierzynstwo Ale wy 26,28,31?? Toz to piekny wiek daleko wam do starosci !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
daruska
Zaciekawiona BB
Ja rodzac będę dwa miesiące przed 21 urodzinamiJa urodziłam córkę mając 19 lat 11 msc. Rowny miesiąc przed 20 urodzinami :-)
A takie pytanie do dziewczyn ktore spodziewaja sie rodzenstwa dla swoich pociech. W ktorym tygodniu poczulyscie ruchy dziecka? Ja przy mlodej kolo 15tc czulam juz jakies bąbelki/motylki a takie wyraźniejsze ruchy z 2 czy 3 tygodnie później.
reklama
daruska
Zaciekawiona BB
Ja nie twierdzę, że macie się czuć staro po prostu nie pasuje mi to określenie@daruska myślę, że wszystko się zmieni jak będziesz miała te 25 lat. Ja mam 29 i uwierz mi nie czuję się ani trochę stara. [emoji12]Ja np.w wieku 20lat kompletnie nie czułam się gotowa na dziecko.
Spokojnej niedzieli.
Podziel się: