reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Ewelina8989 no to gratulejszyn :-) teraz już tak oficjalnie :-) ja w dniu terminu @ mialam 58.3 :} czyli mamy podobnie :-)
Według norm jest to 3 czy 4 tydzień?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Załączniki

• 2017-11-19 09.36.23.jpg
    2017-11-19 09.36.23.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 64
Hej, ja pierwsze ruchy czułam w 22 tygodniu ciąży, generalnie jestem po usg i było już wszystko pięknie widać, nawet zalążki rączek i nóżek lekarz już widział :-) Robicie odpłatnie to usg pomiędzy 11-14 tygodniem i test papppa?
Ja robie to usg i test pappa, a co do ruchów to poczułam w 18 tygodniu w drugiej ciąży podobno wcześniej się czuje :)

@daruska myślę, że wszystko się zmieni jak będziesz miała te 25 lat. Ja mam 29 i uwierz mi nie czuję się ani trochę stara. [emoji12]Ja np.w wieku 20lat kompletnie nie czułam się gotowa na dziecko.

@Elodia kurczę nie pamiętam kiedy poczułam ruchy w pierwszej ciąży, ale gin mówił, że wcześnie jak na pierworódkę.

@Ewelina8989 @szczesliwaciezarna gratulacje[emoji4]

@Onaszczesliwa2018 może dopóki wymiotujesz po wodzie to spróbuj pić soki lub np. Wodę z cytryną i imbirem.

Spokojnej niedzieli.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Tutaj sie nie zgodze... za 2 tygodnie skończę 28 lat, mam 7 letnią córkę, i uwierz, ze na wywiadowce sie czuje jak bardzo mloda matka, bo chyba najmlodsza jestem z rodziców ;)
Jeżeli chodzi o sytuację kiedy się porównuję do starszych rodziców to wtedy wiadomo, ze jest się młodszym ale nie nazwałabym tego bycie młodą mamą. To tylko moje zdanie oczywiście ;)

Ja mając 26 też wcale się nie czuje staro wręcz przeciwnie:)

Dziewczyny a czemu macie Sie czuc starò ???? Kurcze Ja 38 i czuje Sie na 25;)
Di 34 rz tylko disco praca podroze ciuchy w Glowie , pozniej chcialam macierzynstwo Ale wy 26,28,31?? Toz to piekny wiek daleko wam do starosci !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja urodziłam córkę mając 19 lat 11 msc. Rowny miesiąc przed 20 urodzinami :-)

A takie pytanie do dziewczyn ktore spodziewaja sie rodzenstwa dla swoich pociech. W ktorym tygodniu poczulyscie ruchy dziecka? Ja przy mlodej kolo 15tc czulam juz jakies bąbelki/motylki a takie wyraźniejsze ruchy z 2 czy 3 tygodnie później.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja rodzac będę dwa miesiące przed 21 urodzinami ;)

reklama
@daruska myślę, że wszystko się zmieni jak będziesz miała te 25 lat. Ja mam 29 i uwierz mi nie czuję się ani trochę stara. [emoji12]Ja np.w wieku 20lat kompletnie nie czułam się gotowa na dziecko.

@Elodia kurczę nie pamiętam kiedy poczułam ruchy w pierwszej ciąży, ale gin mówił, że wcześnie jak na pierworódkę.

@Ewelina8989 @szczesliwaciezarna gratulacje[emoji4]

@Onaszczesliwa2018 może dopóki wymiotujesz po wodzie to spróbuj pić soki lub np. Wodę z cytryną i imbirem.

Spokojnej niedzieli.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie twierdzę, że macie się czuć staro po prostu nie pasuje mi to określenie ;)

Do góry