reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja poczytam
Was potem wczoraj miałam straszny dzień bolała mnie głowa nonstop rzygalam myślałam ze nie dożyje do dziśiaj tak złe nie czułam się już dawno [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No są czasami takie słabsze dni mnie też ostatnie parę dni daje popalić nawet wodę zwracam...

reklama
Hej dziewczyny Termin z usg mam na 15 lipca zawsze chciałam urodzić w lipcu więc po wielu nieudanych miesiącach starań gdy już nawet nie liczyłam, który to byłby miesiąc gdyby w końcu się udało byłam w szoku, że to właśnie będzie lipiec :) jak się czujecie dziewczynki? U mnie narazie objawów ciąży brak :)

Hej dziewczyny Termin z usg mam na 15 lipca zawsze chciałam urodzić w lipcu więc po wielu nieudanych miesiącach starań gdy już nawet nie liczyłam, który to byłby miesiąc gdyby w końcu się udało byłam w szoku, że to właśnie będzie lipiec :) jak się czujecie dziewczynki? U mnie narazie objawów ciąży brak :)

Mi wychodzi z om na 14 lipca [emoji846]
Byłaś już u lekarza? Ja idę w wtorek pierwszy raz i zastanawiam się czy będzie widać już serduszko jak bije
Okres mialam7.10

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja skończyłam 32 w tym roku. Nie czuje się ani młodo ani staro, poprostu w sam raz.

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

i wychodzi z om na 14 lipca [emoji846]
Byłaś już u lekarza? Ja idę w wtorek pierwszy raz i zastanawiam się czy będzie widać już serduszko jak bije
Okres mialam7.10.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi taki termin wyszedł na usg :) serduszka jeszcze nie było (byłam w poniedziałek) ginekolog powiedział mi, że mogę przyjść w środę bo już powinno być :) według om jestem w 6t 4d a wg usg jutro będzie dopiero 6tc. Okres miałam 11 października. Strasznie dłuży mi się ten czas do wizyty... Już chciałabym wiedzieć :) postanowiłam z facetem, że nikomu nic nie powiemy dopóki serduszko nie będzie biło i ciężko kłamać gdy wszyscy pytają :)

Ostatnia edycja:
Mi taki termin wyszedł na usg :) serduszka jeszcze nie było (byłam w poniedziałek) ginekolog powiedział mi, że mogę przyjść w środę bo już powinno być :) według om jestem w 6t 4d a wg usg jutro będzie dopiero 6tc. Okres miałam 11 października
Tez miałam OM 11.10 ale To nie jest 6t4d tylko 5t4d ;) ja dopiero mam wizytę 28.11.

Wizyte mialam 16 tez byl narazie pecherzyk dostalam skierowanie na wszystkie badania I potem na wizyte mysle, ze 30

reklama
Do góry