reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jejku kolezanja dzwoniła że już są zapisy na wrzesień przeczkoka,jak ja wytrzymam ta rozłake ??? Synek będzie miał 3,5 roku
Haha spokojnie, dasz rade[emoji3] Na poczatku bedzie ciezko, a potem sie bedziesz cieszyla, ze masz tylko jedno do obrobki[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Czy to normalne, że od dwóch dni mam mniejsze piersi ?:/ Bo rozmiar brzucha też spadł, ale to od tego, że mało jem.. a biust ?:/

Ja się nie bałam, do czasu. Moją Mamę ukąsił pająk jakieś 3 tyg temu... Taki zwykły mały. Jak zobaczyłam na 2 dzień jej nogę to mimo zamarłam. Wypuklenie wielkosci wiśni, czarny kolor. Skóra dokoła fioletowa i twarda jak kamień, widoczne żyły. Pytam Mamy co na to lekarz a ona, że pójdzie za 2 jak samo nie zniknie. To prawie siłą ją wpakowalismy do auta i pojechalismy na izbe przyjęć. Dostała zastrzyk i maści. Teraz już prawie nie ma śladu, wygląda to jakby tam miała małą krostkę. Ale przez chwilę było niewesoło
O rety,.. współczuję mamie. :-(

Dziękuję :) Myślałam, że podając swój dochód to dzielę go tylko na jeden, nie pomyślałam, że mam już wliczyć w członków rodziny dziecko. A nie wiesz może, jak to jest jeśli ojciec dziecka płaci alimenty na dzieci z poprzedniego związku? Wtedy podaje się dochód pomniejszony o alimenty czy całość z pitu?

wszystko z pitu podajesz

Matko Bosko Lipcowo! Rolling Stones będzie w Warszawie! Jednak łzy szczęscia szybko zamieniły sie w łzy rozpaczy gdy zobaczyłam że koncert odbędzie się 8 lipca , a ja mam termin na 7 :D Myslicie że zgodzą sie przelożyć koncert jak napiszę do nich e-mail? :D
A napisz,..może coś w ramach pocieszenia Ci wyślą.:-D

Dziękuję :) Myślałam, że podając swój dochód to dzielę go tylko na jeden, nie pomyślałam, że mam już wliczyć w członków rodziny dziecko. A nie wiesz może, jak to jest jeśli ojciec dziecka płaci alimenty na dzieci z poprzedniego związku? Wtedy podaje się dochód pomniejszony o alimenty czy całość z pitu?
Oj tego nie wiem, ale to chyba nie ma znaczenia. Musisz sobie poczytać lub spytać w mopsie

Ja dzisiaj miałam wizytę dzidziuś tak skakał że nawet lekarka widziała na skórze podczas sprawdzania tętna maluszka (138).
Pierwszy raz miałam tak niskie ciśnienie 106/56 ale głowa nie boli nie odczuwam tego ze niskie :p dzisiaj mam 18.0 tydz.
Macica 1 cm pod pępkiem. Od początku ciąży zamiast być na plusie to jestem 0.5 kg na minusie. Maluszka czuje regularnie od 2 tygodni skacze jak szalony. Tylko znów anemia się wkrada i mało potasu :-/
Super, ze z dzidzia wszystko ok.
Kazala Ci brac zelazo i potas czy jeszcze nie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj tego nie wiem, ale to chyba nie ma znaczenia. Musisz sobie poczytać lub spytać w mopsie
U mnie to chyba załatwia się w UM. Będę musiała dopytać :) Ale jeśli biorą pod uwagę nasze obojga dochody nawet te po odliczeniu składek na ubezpieczenie społeczne to nam i tak przekroczy :(

reklama
@JustMe55 - trzymam kciuki, żeby szybko się poprawiły wyniki [emoji106][emoji106][emoji106]

@Karla88 - a może mąż możliwość "ściągnąć" kogoś do butiku? Mam na myśli np stylistkę, albo coś w tym stylu, żeby mogła doradzać, dobierać do typu urody, itd?
Albo ściągnąć brafitterkę z pełną rozmiarowką staników (skomplikowane logistycznie, ale ileś lat temu organizowałam takie spotkania w knajpie, więc w butiku też się powinno dać ;) tylko ja miałam zaprzyjaźniony sklep... )
Albo nie wiem, dietetyczkę, czy kogokolwiek, kto Twoim zdaniem zainteresowałby klientki ;)
Jako klienta wolałabym się z kimś spotkać, coś miłego przeżyć itd, niż dostać jakiś gadżet, zwłaszcza, że gadżetów nie lubię, kojarzą mi się z tandetą [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry