Elodia
Fanka BB :)
@Ewelina8989 no to gratulejszyn :-) teraz już tak oficjalnie :-) ja w dniu terminu @ mialam 58.3 :} czyli mamy podobnie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mając 28 lat i tak dalej uważam, że jestem młoda matka. I niech to kogoś śmieszy, ale tak jest.O no to ja też. Urodzilam przed 20 i jak na pierwszą wywiadówkę w pierwszej klasie poszlam, to sobie poobserwowalam i pomyslalam, kurczę, tu wszystkie chyba po 30. Tylko ja taka gówniara :-)
Nie uwazalam siebie za starą. Po prostu świadomośc że w tym towarzystwie bylam najmlodsza, byla niesamowita. Za to w tej nowej szkole już, jest na odwrót - przeważają matki w moim wieku :-)Mając 28 lat i tak dalej uważam, że jestem młoda matka. I niech to kogoś śmieszy, ale tak jest.
Ja kończę 5 tydzień i termin na 22lupcaNo my to druga mlodosc hah
Nie za czesto tu pisze bo cis zle Sue czuje
Kiedy termin ? Ja 1/7 i 8tc i 8 mscy corka i 38 latek [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez sie staro nie czuje☺Mając 28 lat i tak dalej uważam, że jestem młoda matka. I niech to kogoś śmieszy, ale tak jest.
Mając 28 lat i tak dalej uważam, że jestem młoda matka. I niech to kogoś śmieszy, ale tak jest.
Ja mając 26 też wcale się nie czuje staro wręcz przeciwnie