reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Ewelina8989 no to gratulejszyn :-) teraz już tak oficjalnie :-) ja w dniu terminu @ mialam 58.3 :} czyli mamy podobnie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dziewczyny , mój organizm chyba nietoleruje wody wczoraj wymiotowalam i jak pilam to ciągle mnie po niej mdli a dziś rano jak wstałam mialam tak sucho w buzi i oczywiście napilam się sporo i znów wszystko zwróciłam... jak nie woda to co jeszcze? Mleko , parę herbat a tu mamy pić po 2.5lnajmniej :/ jak to zrobić.. co wy pijecie ?

Ja poczytam
Was potem wczoraj miałam straszny dzień bolała mnie głowa nonstop rzygalam myślałam ze nie dożyje do dziśiaj tak złe nie czułam się już dawno [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mając 26 też wcale się nie czuje staro wręcz przeciwnie:)

Ja urodziłam córkę w wieku 22 lat teraz mam 29 w styczniu 30 najlepszy wiek na świadome macierzyństwo u mnie czyje się młodo moja córka odchowana w styczniu tez kończy 8 lat chodzi do 2 klasy samodzielna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry