reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pewnie też bym ubrała białą jeśli by mi się spodobała :) Tylko, że ja już jestem po rozwodzie i nie wiem czy wypada znowu białą.
Teraz wszystko wypada :) a i 30 lat temu moja mama brała cywilny z drugim mężem i miała biała :) a teraz wszystko poszło do przodu

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Haha no to fajnie :D Dziękuję :* Kopniaczki czuję od 8 lutego ale każdy przeżywam i daje tyle radości jak za pierwszym razem [emoji7]

Zaraz coś poprzeglądam :) Znacie jakieś sklepy z sukienkami ciążowymi?

ja polecam szukac firm ktore szyją boho/ ciązowe piekne koronkowe sukienki moze nie strikte slubne ale bardzo kobiece i podkreslajace nasz stan :) na fb duzo mi sie przewinelo takich w pieknych kolorach kosci słoniowej, bezu

Ja bym chyba też wolała ślub przed porodem, nawet z brzuszkiem, niż z niemowlakiem pod opieką..

Choć mam koleżankę, która brała kościelny razem z chrztem (cywilny mieli od wielu lat, ale u nich kościelny był skomplikowany, Watykan itd.), jak był chrzest młodszej, to po chrzcie był ślub.

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mojego Kuby siostra tak zrobiła :) ale dziecko już wtedy miało z pół roku :) ślub był podobno super i wesele huczne

f2w39n7303c24ozn.png

Matko Bosko Lipcowo! Rolling Stones będzie w Warszawie! Jednak łzy szczęscia szybko zamieniły sie w łzy rozpaczy gdy zobaczyłam że koncert odbędzie się 8 lipca , a ja mam termin na 7 :D Myslicie że zgodzą sie przelożyć koncert jak napiszę do nich e-mail? :D

ja bym napisala wkoncu porod to dobry powod na przesuniecie koncertu :p

Dzień Dobry :)
No tak ja w sumie nawet jakbym chciała to i tak niepotrafi3 na siłę zasnąć bo tylko sie kręcę ż jednego na drugi bok . To chyba przez to moje okropne samopoczucie:(
Co się dzieje bidulko :(
Powiem ci prawie nie żyjesz [emoji23]
(Żartuje)[emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png
Tak się czułam wczoraj :D
Ja w nocy budzę się raz czy dwa :) ale w dzień jak spałam to co chwilę :) nie wiem czemu tak mi się pęcherz zapelnial

f2w39n7303c24ozn.png
Ja wczoraj z 7 razy a dzisiaj tylko raz :D
Zdecydowanie ma dużo miejsca [emoji16][emoji16] co jest trochę nie fajne bo nie czuje aż jakoś bardzo ruchów jedynie takie delikatne☹️

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

Ostatnio czułam przez dwa dni po parę razy. I od tamtej pory wogole :(

reklama
Do góry