reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Pewnie też bym ubrała białą jeśli by mi się spodobała :) Tylko, że ja już jestem po rozwodzie i nie wiem czy wypada znowu białą.
Teraz wszystko wypada :) a i 30 lat temu moja mama brała cywilny z drugim mężem i miała biała :) a teraz wszystko poszło do przodu

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Haha no to fajnie :D Dziękuję :* Kopniaczki czuję od 8 lutego ale każdy przeżywam i daje tyle radości jak za pierwszym razem [emoji7]

Zaraz coś poprzeglądam :) Znacie jakieś sklepy z sukienkami ciążowymi?

ja polecam szukac firm ktore szyją boho/ ciązowe piekne koronkowe sukienki moze nie strikte slubne ale bardzo kobiece i podkreslajace nasz stan :) na fb duzo mi sie przewinelo takich w pieknych kolorach kosci słoniowej, bezu

Ja bym chyba też wolała ślub przed porodem, nawet z brzuszkiem, niż z niemowlakiem pod opieką..

Choć mam koleżankę, która brała kościelny razem z chrztem (cywilny mieli od wielu lat, ale u nich kościelny był skomplikowany, Watykan itd.), jak był chrzest młodszej, to po chrzcie był ślub.

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mojego Kuby siostra tak zrobiła :) ale dziecko już wtedy miało z pół roku :) ślub był podobno super i wesele huczne

f2w39n7303c24ozn.png

Matko Bosko Lipcowo! Rolling Stones będzie w Warszawie! Jednak łzy szczęscia szybko zamieniły sie w łzy rozpaczy gdy zobaczyłam że koncert odbędzie się 8 lipca , a ja mam termin na 7 :D Myslicie że zgodzą sie przelożyć koncert jak napiszę do nich e-mail? :D

ja bym napisala wkoncu porod to dobry powod na przesuniecie koncertu :p

Dzień Dobry :)
No tak ja w sumie nawet jakbym chciała to i tak niepotrafi3 na siłę zasnąć bo tylko sie kręcę ż jednego na drugi bok . To chyba przez to moje okropne samopoczucie:(
Co się dzieje bidulko :(
Powiem ci prawie nie żyjesz [emoji23]
(Żartuje)[emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png
Tak się czułam wczoraj :D
Ja w nocy budzę się raz czy dwa :) ale w dzień jak spałam to co chwilę :) nie wiem czemu tak mi się pęcherz zapelnial

f2w39n7303c24ozn.png
Ja wczoraj z 7 razy a dzisiaj tylko raz :D
Zdecydowanie ma dużo miejsca [emoji16][emoji16] co jest trochę nie fajne bo nie czuje aż jakoś bardzo ruchów jedynie takie delikatne☹️

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

Ostatnio czułam przez dwa dni po parę razy. I od tamtej pory wogole :(

reklama
Do góry