reklama
Zdecydowanie ma dużo miejsca [emoji16][emoji16] co jest trochę nie fajne bo nie czuje aż jakoś bardzo ruchów jedynie takie delikatneDzień dobry w poniedziałek chyba się wyspałam ale jeszcze leżę
@adamiko2 kciuki za połówkowe będzie dobrze
@olaaa7 też mam wrażenie że ten czas leci jak oszalały a jeśli chodzi o nazwisko to ja pewnie przejmę po moim jeśli już
@Marta97 ooo jaki brzusio maluszek chyba ma sporo miejsca
@Karla88 ja ciśnienie zawsze miałam książkowe tylko teraz takie jak umarlak.. Męczące to trochę ale lepsze takie niż za wysokie... Tylko w dniu wizyty mam idealne hehe
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
olaaa7
Fanka BB :)
Haha no to fajnie Dziękuję :* Kopniaczki czuję od 8 lutego ale każdy przeżywam i daje tyle radości jak za pierwszym razem [emoji7]Myśmy też wybierali datę, żeby była fajna
I w dodatku składa się tylko z potęg 2 (0, 1, 2, 4) [emoji23]
No i gratuluję kopniaków [emoji106]
Zaraz coś poprzeglądam Znacie jakieś sklepy z sukienkami ciążowymi?Hejka
Jeszcze 5 godzin i wizytą ,
Ola ja też męża wzięłam nazwisko,a co do sukienki to wiecie teraz moda różną nawet do kościoła zakładają kawa z mlekiem lub cis w różu
Nowaja16
U mnie tak samo hahahaAaaa i zapomniałam stres przed wizytą działa lepiej niż niejeden czopek glicerynowy
Jakiś jasny, w którym dobrze się czujesz i lubisz najważniejsze, żebyś dobrze (i pięknie!) się czuła w sukienceNa ślub cywilny z brzuszkiem to myślicie, że jaki kolor sukienki?
Ja bym pewnie wybrała coś w stylu miętowy, brudny róż, błękit, itd [emoji6]
olaaa7
Na 9 lipca. Wątpię, żeby ten termin był nawet wolny w urzędzie, poza tym te komplikacje z możliwym brakiem dzieci M tego dnia też raczej go skreślają. Coś czuję, że jak nie kwiecień/maj to dopiero uda się we wrześniu.Ola a na kiedy masz dokładnie termin?
Bo ten 18.08 jakoś dla mnie za szybko jest d porodu
Ja bym chyba też wolała ślub przed porodem, nawet z brzuszkiem, niż z niemowlakiem pod opieką..Nie planujemy żadnej hucznej imprezy, w ogóle to planowaliśmy ślub w sobotę a chrzciny w niedzielę i zrobić tylko jedno przyjęcie w niedzielę. Ale sami nie wiemy, M stwierdził, że będzie taka latanina. W sumie ma rację, bo w sobotę trzeba iść na spotkanie przed chrzcinami i jak sobie o tym wszystkim myślę, to może to faktycznie nie jest za dobry pomysł, więc zaczęliśmy myśleć żeby ożenić się już. W sumie jak teraz myślę o czekaniu do sierpnia/września to nie wiem jak wytrzymam
Choć mam koleżankę, która brała kościelny razem z chrztem (cywilny mieli od wielu lat, ale u nich kościelny był skomplikowany, Watykan itd.), jak był chrzest młodszej, to po chrzcie był ślub.
Ja miałam białąPewnie też bym ubrała białą jeśli by mi się spodobała Tylko, że ja już jestem po rozwodzie i nie wiem czy wypada znowu białą.
Ale za pierwszym razem tylko cywilny, potem rozwód, i potem kościelny z O. w białej sukni, z welonem itd [emoji6]
reklama
Hejka
Jeszcze 5 godzin i wizytą ,
Ola ja też męża wzięłam nazwisko,a co do sukienki to wiecie teraz moda różną nawet do kościoła zakładają kawa z mlekiem lub cis w różu
Właśnie dlatego zapropowalam takie jasne kolory
Podziel się: