reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry w poniedziałek :) chyba się wyspałam :) ale jeszcze leżę :D

@adamiko2 kciuki za połówkowe :) będzie dobrze :)

@olaaa7 też mam wrażenie że ten czas leci jak oszalały :o a jeśli chodzi o nazwisko to ja pewnie przejmę po moim jeśli już ;)

@Marta97 ooo jaki brzusio :) maluszek chyba ma sporo miejsca :)

@Karla88 ja ciśnienie zawsze miałam książkowe tylko teraz takie jak umarlak.. Męczące to trochę ale lepsze takie niż za wysokie... Tylko w dniu wizyty mam idealne hehe

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zdecydowanie ma dużo miejsca [emoji16][emoji16] co jest trochę nie fajne bo nie czuje aż jakoś bardzo ruchów jedynie takie delikatne☹️

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

Myśmy też wybierali datę, żeby była fajna ;)
I w dodatku składa się tylko z potęg 2 (0, 1, 2, 4) [emoji23]

No i gratuluję kopniaków [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Haha no to fajnie :D Dziękuję :* Kopniaczki czuję od 8 lutego ale każdy przeżywam i daje tyle radości jak za pierwszym razem [emoji7]

Hejka :)
Jeszcze 5 godzin i wizytą :),
Ola ja też męża wzięłam nazwisko,a co do sukienki to wiecie teraz moda różną nawet do kościoła zakładają kawa z mlekiem lub cis w różu ;)
Zaraz coś poprzeglądam :) Znacie jakieś sklepy z sukienkami ciążowymi?

Ola a na kiedy masz dokładnie termin?
Bo ten 18.08 jakoś dla mnie za szybko jest d porodu
Na 9 lipca. Wątpię, żeby ten termin był nawet wolny w urzędzie, poza tym te komplikacje z możliwym brakiem dzieci M tego dnia też raczej go skreślają. Coś czuję, że jak nie kwiecień/maj to dopiero uda się we wrześniu.

Nie planujemy żadnej hucznej imprezy, w ogóle to planowaliśmy ślub w sobotę a chrzciny w niedzielę i zrobić tylko jedno przyjęcie w niedzielę. Ale sami nie wiemy, M stwierdził, że będzie taka latanina. W sumie ma rację, bo w sobotę trzeba iść na spotkanie przed chrzcinami i jak sobie o tym wszystkim myślę, to może to faktycznie nie jest za dobry pomysł, więc zaczęliśmy myśleć żeby ożenić się już. W sumie jak teraz myślę o czekaniu do sierpnia/września to nie wiem jak wytrzymam :p
Ja bym chyba też wolała ślub przed porodem, nawet z brzuszkiem, niż z niemowlakiem pod opieką..

Choć mam koleżankę, która brała kościelny razem z chrztem (cywilny mieli od wielu lat, ale u nich kościelny był skomplikowany, Watykan itd.), jak był chrzest młodszej, to po chrzcie był ślub.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pewnie też bym ubrała białą jeśli by mi się spodobała :) Tylko, że ja już jestem po rozwodzie i nie wiem czy wypada znowu białą.
Ja miałam białą ;)
Ale za pierwszym razem tylko cywilny, potem rozwód, i potem kościelny z O. w białej sukni, z welonem itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry