reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

olaaa7, wielką sobotę tam raczej nikogo nie będzie ;) jakoś po świętach bym wolała np. 7.04
u mnie w soboty usc jest zamknięty. Nie spotkałam się w okolicy z otwartym USC w soboty
A u mnie śluby głównie w soboty ;)
Biura zamknięte, ale otwarta cześć do udzielania ślubów ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witam sie z Wami w mroźny dzień :O
Co do nazwiska. Ja przejęłam po mężu i nie żałuję :) W pracy i wgl w codziennym życiu co chwila coś podpisuję, szlag by mnie trafił z dwu-członowym :D Teraz mam nazwisko budzące grozę, ale dzięki temu w pracy od razy byłam rozpoznawana i zostałam człowiekiem do zadań specjalnych hahha :D
Dzwonili do mnie z przychodni potwierdzic wizytę. I się dowiedziałam, że połówkowe jest droższe, ale nie wiedziałam, że jutro będę musiałą wydać 390 zł :O No nic, moja gin jest swietnym specjalistą, ufam jej wiec jestem gotowa tyle zapłacić.
Mojego męża chcą wysłać na delegację 2 tygodniową w maju do Australii :( Mogłabym z nim leciec, ale nienawidzę latać, będe wtedy już bardzo gruba, a nie wspomnę o temperaturach tam panujących... Zawsze marzyliśmy o Australii, także cieszę sie że ma szanse połączyć przyjemne z pożytecznym, ale trochę sie nie cieszę bo będę bardzo tęsknić.
Mam ochotę dzisiejszy dzień spędzić w ciepłej piżamce pod kołderką.
Miłego dnia :*
Ja też zawsze marzyłam o Australii... A O o Meksyku...
Kiedyś na pewno razem zobaczymy...

Współczuję takiej długiej rozłąki, zwłaszcza, że nie jesteś przyzwyczajona, że go nie ma...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzięki dziewczyny za pomoc :) U mnie akurat było odwrotnie, bo przyjęłam tylko po mężu a i tak się rozwiodłam :D
A orientujecie się ile minimum wcześniej trzeba ustalić termin w USC? M mi wczoraj powiedział, że w sumie czemu by nie hajtnąć się już, np pod koniec marca albo w kwietniu [emoji14] No i zapalił mi w głowie lampkę [emoji14] Chciałabym już zostać jego żoną [emoji173] Tylko zastanawiam się jak bardzo może urosnąć brzuszek przez miesiąc czy półtora.
Myślę, że teraz szybko nam będzie rósł bo w miesiąc dziecko rośnie ok pół kg a nawet i wiecej [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No właśnie nie pomyślałam, że przecież w sobotę jest post więc nawet ciężko jakieś przyjęcie w domu zorganizować. Pozostaje chyba zrezygnować z tego pomysłu. Muszę pogadać z M bo pomyślałam, że fajna data by było 18.08.2018 tylko są dwa problemy, pierwszy to, to że sierpień jest raczej obleganym miesiącem na ślub i drugi, że dzieci M w tym czasie spędzają wakacje z matką i nie wiemy kiedy dokładnie wyjeżdżają.

A tak zmieniając temat, to malutki właśnie zaczął kopać delikatnie [emoji7]

Myśmy też wybierali datę, żeby była fajna ;)
I w dodatku składa się tylko z potęg 2 (0, 1, 2, 4) [emoji23]

No i gratuluję kopniaków [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A duży miałaś brzuszek? Martwię się troszkę sukienką, czy jakąś znajdę. W kwietniu to już powinna być ładna pogoda co też ma swoje plusy :)

W ogóle najlepszy był wczoraj M, pytam się go, co tak nagle zmienił temat z tym terminem ślubu na co on do mnie, że nie musiałby kupować dwóch garniturów [emoji28] (zapowiedziałam mu kiedyś, że chce, żeby na ślub miał nowy garnitur, pierwszy raz założony, a że on wyrósł ze starego to musi i tak kupić jakiś na komunię w maju, więc drugi musiałby na ślub, to sobie chłopak wymyślił :D
Dobre, dobre [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry