reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Marta97 spokojnie :D zaraz poczujesz :D ja czuję już tak że nie raz się budzę bo synek tak fika [emoji14]

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Jejku kolezanja dzwoniła że już są zapisy na wrzesień przeczkoka,jak ja wytrzymam ta rozłake ??? Synek będzie miał 3,5 roku

ja polecam szukac firm ktore szyją boho/ ciązowe piekne koronkowe sukienki moze nie strikte slubne ale bardzo kobiece i podkreslajace nasz stan :) na fb duzo mi sie przewinelo takich w pieknych kolorach kosci słoniowej, bezu
Chyba taka odcinana pod biustem byłaby najwygodniejsza, jeśli się w takich dobrze czujesz ;)
Ewentualnie dopasowana dzianinowa, z zakładkami, która pomieści w razie czego sporo większy brzuszek

0d1yrjjgtd95fou3.png

ja polecam szukac firm ktore szyją boho/ ciązowe piekne koronkowe sukienki moze nie strikte slubne ale bardzo kobiece i podkreslajace nasz stan :) na fb duzo mi sie przewinelo takich w pieknych kolorach kosci słoniowej, bezu
Kurcze ja to nie umiem znaleźć żadnej boho :( Jakby znowu Ci się jakieś przewinęły to daj znać proszę :)

@klaudiaa975 ja początkowo ruchy czułam też sporadycznie i już się denerowowałam ale to normalne, dopiero teraz im dalej tym częściej czuć dzidziusia ;) jesy większy, ma mniej miejsca więc siłą rzeczy zacznie się pchać co będziemy czuć :)

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja tez o Australii a moj sie smieje, że by mnie tam pająki i skorpiony zjadly ☺️
Też zawsze mieliśmy top 3 : New York , Australia i Nowa Zelandia. Z Nowego Jorku zrezygnowaliśmy bo mielismy lecieć w maju, ale okazało sie że jestem w ciąży, a to dlugi lot. Teraz nadarzyła się okazja na Australię, Ł by miał wszystko za free, ja tylko za przelot bym musiała zapłacić. Ale jestem ciąży :D Jak nadarzy sie Nowa Zelandia to pewnie też będe w ciazy :D

Matko Bosko Lipcowo! Rolling Stones będzie w Warszawie! Jednak łzy szczęscia szybko zamieniły sie w łzy rozpaczy gdy zobaczyłam że koncert odbędzie się 8 lipca , a ja mam termin na 7 :D Myslicie że zgodzą sie przelożyć koncert jak napiszę do nich e-mail? :D
Wiem, co czujesz....
Miałam bilety na Jarre (koncert w stoczni gdańskiej...), a miesiąc przed okazało się, że wtedy będę miała operowane kolano (czekałam na termin, i mogłam "wskoczyć"..)
Koncert był 2 dni po operacji, więc niestety zobaczyłam go leżąc....

Ale napisanie maila może pomóc ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Chyba tylko ja nie marzę o białej sukni, welonie, imprezie weselnej .. :p
Ja też tak miałam ;)
Z ex w ogóle nie było wesela, usc, kawa dla rodziny, ale nie wiedzieli, po co ich zaprosiłam, itd.. ;)

Ale wiele lat później zmieniłam zdanie, i wyszłam z założenia, że pierwszy ślub był jaki był, i małżeństwo skończyło się tak jak się skończyło, to drugi, jeśli go będę brała, będzie inny... [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry