reklama
Hahahahaha skąd ja to znam tak oczyszczonych jelit jak w dzień wizyty nie mam nigdyAaaa i zapomniałam stres przed wizytą działa lepiej niż niejeden czopek glicerynowy
Będzie dobrze :*
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
kinga30
Fanka BB :)
Ja tez o Australii a moj sie smieje, że by mnie tam pająki i skorpiony zjadlyJa też zawsze marzyłam o Australii... A O o Meksyku...
Kiedyś na pewno razem zobaczymy...
Współczuję takiej długiej rozłąki, zwłaszcza, że nie jesteś przyzwyczajona, że go nie ma...
Chyba taka odcinana pod biustem byłaby najwygodniejsza, jeśli się w takich dobrze czujeszja polecam szukac firm ktore szyją boho/ ciązowe piekne koronkowe sukienki moze nie strikte slubne ale bardzo kobiece i podkreslajace nasz stan na fb duzo mi sie przewinelo takich w pieknych kolorach kosci słoniowej, bezu
Ewentualnie dopasowana dzianinowa, z zakładkami, która pomieści w razie czego sporo większy brzuszek
olaaa7
Kurcze ja to nie umiem znaleźć żadnej boho Jakby znowu Ci się jakieś przewinęły to daj znać proszęja polecam szukac firm ktore szyją boho/ ciązowe piekne koronkowe sukienki moze nie strikte slubne ale bardzo kobiece i podkreslajace nasz stan na fb duzo mi sie przewinelo takich w pieknych kolorach kosci słoniowej, bezu
@klaudiaa975 ja początkowo ruchy czułam też sporadycznie i już się denerowowałam ale to normalne, dopiero teraz im dalej tym częściej czuć dzidziusia jesy większy, ma mniej miejsca więc siłą rzeczy zacznie się pchać co będziemy czuć
27.06.17 Anastazja [*]
27.06.17 Anastazja [*]
Jola92
Też zawsze mieliśmy top 3 : New York , Australia i Nowa Zelandia. Z Nowego Jorku zrezygnowaliśmy bo mielismy lecieć w maju, ale okazało sie że jestem w ciąży, a to dlugi lot. Teraz nadarzyła się okazja na Australię, Ł by miał wszystko za free, ja tylko za przelot bym musiała zapłacić. Ale jestem ciąży Jak nadarzy sie Nowa Zelandia to pewnie też będe w ciazyJa tez o Australii a moj sie smieje, że by mnie tam pająki i skorpiony zjadly
Wiem, co czujesz....Matko Bosko Lipcowo! Rolling Stones będzie w Warszawie! Jednak łzy szczęscia szybko zamieniły sie w łzy rozpaczy gdy zobaczyłam że koncert odbędzie się 8 lipca , a ja mam termin na 7 Myslicie że zgodzą sie przelożyć koncert jak napiszę do nich e-mail?
Miałam bilety na Jarre (koncert w stoczni gdańskiej...), a miesiąc przed okazało się, że wtedy będę miała operowane kolano (czekałam na termin, i mogłam "wskoczyć"..)
Koncert był 2 dni po operacji, więc niestety zobaczyłam go leżąc....
Ale napisanie maila może pomóc
reklama
Ja też tak miałamChyba tylko ja nie marzę o białej sukni, welonie, imprezie weselnej ..
Z ex w ogóle nie było wesela, usc, kawa dla rodziny, ale nie wiedzieli, po co ich zaprosiłam, itd..
Ale wiele lat później zmieniłam zdanie, i wyszłam z założenia, że pierwszy ślub był jaki był, i małżeństwo skończyło się tak jak się skończyło, to drugi, jeśli go będę brała, będzie inny... [emoji6]
Podziel się: