reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Marta97 spokojnie :D zaraz poczujesz :D ja czuję już tak że nie raz się budzę bo synek tak fika [emoji14]

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Jejku kolezanja dzwoniła że już są zapisy na wrzesień przeczkoka,jak ja wytrzymam ta rozłake ??? Synek będzie miał 3,5 roku

ja polecam szukac firm ktore szyją boho/ ciązowe piekne koronkowe sukienki moze nie strikte slubne ale bardzo kobiece i podkreslajace nasz stan :) na fb duzo mi sie przewinelo takich w pieknych kolorach kosci słoniowej, bezu
Chyba taka odcinana pod biustem byłaby najwygodniejsza, jeśli się w takich dobrze czujesz ;)
Ewentualnie dopasowana dzianinowa, z zakładkami, która pomieści w razie czego sporo większy brzuszek

0d1yrjjgtd95fou3.png

ja polecam szukac firm ktore szyją boho/ ciązowe piekne koronkowe sukienki moze nie strikte slubne ale bardzo kobiece i podkreslajace nasz stan :) na fb duzo mi sie przewinelo takich w pieknych kolorach kosci słoniowej, bezu
Kurcze ja to nie umiem znaleźć żadnej boho :( Jakby znowu Ci się jakieś przewinęły to daj znać proszę :)

@klaudiaa975 ja początkowo ruchy czułam też sporadycznie i już się denerowowałam ale to normalne, dopiero teraz im dalej tym częściej czuć dzidziusia ;) jesy większy, ma mniej miejsca więc siłą rzeczy zacznie się pchać co będziemy czuć :)

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja tez o Australii a moj sie smieje, że by mnie tam pająki i skorpiony zjadly ☺️
Też zawsze mieliśmy top 3 : New York , Australia i Nowa Zelandia. Z Nowego Jorku zrezygnowaliśmy bo mielismy lecieć w maju, ale okazało sie że jestem w ciąży, a to dlugi lot. Teraz nadarzyła się okazja na Australię, Ł by miał wszystko za free, ja tylko za przelot bym musiała zapłacić. Ale jestem ciąży :D Jak nadarzy sie Nowa Zelandia to pewnie też będe w ciazy :D

Matko Bosko Lipcowo! Rolling Stones będzie w Warszawie! Jednak łzy szczęscia szybko zamieniły sie w łzy rozpaczy gdy zobaczyłam że koncert odbędzie się 8 lipca , a ja mam termin na 7 :D Myslicie że zgodzą sie przelożyć koncert jak napiszę do nich e-mail? :D
Wiem, co czujesz....
Miałam bilety na Jarre (koncert w stoczni gdańskiej...), a miesiąc przed okazało się, że wtedy będę miała operowane kolano (czekałam na termin, i mogłam "wskoczyć"..)
Koncert był 2 dni po operacji, więc niestety zobaczyłam go leżąc....

Ale napisanie maila może pomóc ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Chyba tylko ja nie marzę o białej sukni, welonie, imprezie weselnej .. :p
Ja też tak miałam ;)
Z ex w ogóle nie było wesela, usc, kawa dla rodziny, ale nie wiedzieli, po co ich zaprosiłam, itd.. ;)

Ale wiele lat później zmieniłam zdanie, i wyszłam z założenia, że pierwszy ślub był jaki był, i małżeństwo skończyło się tak jak się skończyło, to drugi, jeśli go będę brała, będzie inny... [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry