reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi też osoby w wieku 25 lat nie wydają mi się wielce młode i śmieszy mnie jak kobieta mająca 25-27 lat nagle pisze ' Jestem młodą matką' ten wiek to już chyba nie należy do tego stwierdzenia przynajmniej moim zdaniem. Ja jak słyszę młoda mama to od razu myśl 18-20 lat. ;)
Ja urodziłam córkę mając 19 lat 11 msc. Rowny miesiąc przed 20 urodzinami :-)

A takie pytanie do dziewczyn ktore spodziewaja sie rodzenstwa dla swoich pociech. W ktorym tygodniu poczulyscie ruchy dziecka? Ja przy mlodej kolo 15tc czulam juz jakies bąbelki/motylki a takie wyraźniejsze ruchy z 2 czy 3 tygodnie później.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hej, ja pierwsze ruchy czułam w 22 tygodniu ciąży, generalnie jestem po usg i było już wszystko pięknie widać, nawet zalążki rączek i nóżek lekarz już widział :-) Robicie odpłatnie to usg pomiędzy 11-14 tygodniem i test papppa?

Dzień dobry;) niedziela. Więc chwilkę dla siebie mam. Wczoraj dzień sprzątania na okrągło bo mąż dalej remontował. Pokłóciłam się z nim . Kurde ja wyje bez powodu. Ciągle o byle co. ;)

Wczoraj teściowa zrobiła moja ulubiona pizzę. I wiecie jak było mi głupio jej powiedzieć że wg mi nie smakowała. Masakra . Jak by była wg jakaś inna. Potem mi wisiała na żołądku aż w końcu poszła w kibel. Ale tak strasznie że ja nawet oddechu nie mogłam złapać.;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też osoby w wieku 25 lat nie wydają mi się wielce młode i śmieszy mnie jak kobieta mająca 25-27 lat nagle pisze ' Jestem młodą matką' ten wiek to już chyba nie należy do tego stwierdzenia przynajmniej moim zdaniem. Ja jak słyszę młoda mama to od razu myśl 18-20 lat. ;)
Tutaj sie nie zgodze... za 2 tygodnie skończę 28 lat, mam 7 letnią córkę, i uwierz, ze na wywiadowce sie czuje jak bardzo mloda matka, bo chyba najmlodsza jestem z rodziców ;)

Ja już raz pisałam u was ze życzę powodzenia. Mi na mdłości pomagał imbir zalany ciepła woda. A przez to że zima a ja miałam ochotę na owoce więc niecałe 4 miesiące jadłam jogurt zblendowany z mrozonymi owocami. A potem fazy na kanapkę z pasztetem i kanapkę z serem żółtym. :) przytylam książkowo 13 kg. Życzę powodzenia.
Ps. Jakiś mam sentyment do was bo to już u nas rok minął.
Jak ktoś z Warszawy to mogę polecić szpital praski do porodu. I jeśli są jakieś pytania to piszcie na priv.
1511074886-8c0fd2804c389d39-aaaaaa.jpeg

Pozdrawiam serdecznie!

Cześć dziewczyny. Ja 23 wrzesnia skonczylam 31 lat. Ruchy pierwsze poczulam w 1 ciazy w 18 tygodniu, w 2 ciazy w 16 tygodniu☺

reklama
Tutaj sie nie zgodze... za 2 tygodnie skończę 28 lat, mam 7 letnią córkę, i uwierz, ze na wywiadowce sie czuje jak bardzo mloda matka, bo chyba najmlodsza jestem z rodziców ;)
O no to ja też. Urodzilam przed 20 i jak na pierwszą wywiadówkę w pierwszej klasie poszlam, to sobie poobserwowalam i pomyslalam, kurczę, tu wszystkie chyba po 30. Tylko ja taka gówniara :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry