reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tzn zaplanowaliscie, że ślub po 15? ;)

Btw, kilka tygodni temu mieliśmy 15 rocznicę bycia razem :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
My w lipcu bedziemy miec 14 [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Bo to jest taka jakby zapomoga dla tych, ktorzy nie moga sie zdecydowac na dziecko z powodow finansowych. Tak jakby ten tysiac zalatwial sprawe.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak dokładnie. Za tysiąc zrobisz wszystkie badania, kupisz łóżeczko, wózek, wyprawkę, bujaczek i dziecko na studia wyslesz. Nic tylko dzieci rodzić :D

O do religii my jesteśmy wierzący i tez tak wychowujemy córkę raczej nie jemy w pt mięsa chociaż teraz generalnie można jesc prócz pierwszego piątku
Wiara wiele mimoomia w najgorszym kryzysie mojego małżeństwa ogólnie zawsze czuje się chroniona orzez Tego u góry nie raz już to odczułam ale ciężko to napisac [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez tak mysle ze on nademna czowa z mama

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę też się zastanawiam czy od początku mleka nie ściągać i podawać w butelce bym mogła czasem z kimś dziecko zostawić (lub żeby facet mógł karmic) bo obawiam się, że jak tylko pierś to później nie będzie chciała pić z butelki i będę uziemiona :)

f2w39n7303c24ozn.png

Co 3h karmisz piersia a gdzie chcesz wybywac i zistawiac maluszka na caly dzien ?[emoji23]

Mi siostra radziła tomme tippe (czy jakoś tak się pisze) i patrzyłam, że w wielu rankingach są pierwsze lub drugie

f2w39n7303c24ozn.png

MIałam je z Franem i chyba teraz też kupię dla wszystkiego..

Uwaga dziewczyny !!!!
Ogłoszenie na Hm jest kod 0253
-20% na wszystko
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hahahah Karla czuwa! :D Ja w sumie stwierdziłam że potrzebuję kilku wybitnie letnich bodziaków lub rampersów i z ubrankami w sumie będzie już luz

Cześć wszystkim. Nie mam czasu na forum. Córka dostała od tego rumienia zapalenia stawów i mam kongo w domu. Ja czekam na wyniki , ale beda dopiero około 7 marca. Mam nadzieję że u Was wsio ok. Miłej niedzieli , odezwę się jak się u nas uspokoi;)

Fak. Współczuję :/ trzymam kciuki za wyniki!

@Karla88 chcę Cię trochę zabić ale też trochę nie zabijać :D Weszłam na strone h&m i wpadłam w szał zakupowy ale dzieki Tobie zapłaciłam 160 zł mniej. Wiec nie wiem. Jestem rozdarta pomiędzy zabijaniem a dziękowaniem :D

Dziękuj!! 160 pln masz do wydania na siebie a ty chcesz zabijać ;) :D

Ale patrzcie jak nie wiele trzeba by być za bogatym :D Dla mnie to troche dziwne. Bo to jest tak jakby "nagroda" za urodzenie żywego dziecka i przyczynienie sie tym do wzrostu demograficznego. A dzieci rodziców którzy przekraczaja kryterium to co? Nie liczą sie ? :D

O, ja też nie wiedziałam że coś się zmieniło.... czyli faktycznie, dyskryminują niektórych :baffled::baffled::baffled:

reklama
Dziękuję [emoji15]
Wiem na pewno, że ostatnia w tym kształcie [emoji23]
Następne nie będą miały tych "uszu" na górze, bo bardzo utrudniają zszywanie, obszywanie lamówką itd ;)
Następna to będzie po prostu bardziej owal ;)

Jeszcze będą kosmetyczki do kompletu, ale... Położyłam się z laptopem, koty mnie oblazły, zrobiło się tak fajnie ciepło, i... Obudziłam się pół godziny temu.... [emoji23]

Ale co do kosmetyczek, to później mogę porozsyłać trochę po Polsce, jak się ogarnę z tym, co muszę zrobić w najbliższym czasie... ;)

Na razie robię krem buraczany z pieczonymi ziemniakami na obiad (tzn niby barszcz, ale później wszystko, buraki, warzywa itd blenduję na krem, i dodaję pieczone ziemniaki ;))
Potem zjemy, itd, a potem może kosmetyczki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Orany ile ty masz zapalu do pracy torba gotowanie[emoji16][emoji16]ja to bym tylkp lezala amok dzien ostatnio napiety Nicole

Do góry