Margana
Fanka BB :)
My w lipcu bedziemy miec 14 [emoji3]Tzn zaplanowaliscie, że ślub po 15?
Btw, kilka tygodni temu mieliśmy 15 rocznicę bycia razem
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My w lipcu bedziemy miec 14 [emoji3]Tzn zaplanowaliscie, że ślub po 15?
Btw, kilka tygodni temu mieliśmy 15 rocznicę bycia razem
Tak dokładnie. Za tysiąc zrobisz wszystkie badania, kupisz łóżeczko, wózek, wyprawkę, bujaczek i dziecko na studia wyslesz. Nic tylko dzieci rodzićBo to jest taka jakby zapomoga dla tych, ktorzy nie moga sie zdecydowac na dziecko z powodow finansowych. Tak jakby ten tysiac zalatwial sprawe.
Aniołek[*]8.08.2017
O do religii my jesteśmy wierzący i tez tak wychowujemy córkę raczej nie jemy w pt mięsa chociaż teraz generalnie można jesc prócz pierwszego piątku
Wiara wiele mimoomia w najgorszym kryzysie mojego małżeństwa ogólnie zawsze czuje się chroniona orzez Tego u góry nie raz już to odczułam ale ciężko to napisac [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O rany na drugim zdjęciu na prawdę spory ładniutki taki okrągły
Nie wazne jak duzy brzuszek jesli rosnie tylko brzuszek[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Czasem trzeba odpoczac[emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Myślę, że nie ma co się rzucać na butelki (jedna wystarczy czy dwie) bo niewiadomo czy uda nam się piersią
Trochę też się zastanawiam czy od początku mleka nie ściągać i podawać w butelce bym mogła czasem z kimś dziecko zostawić (lub żeby facet mógł karmic) bo obawiam się, że jak tylko pierś to później nie będzie chciała pić z butelki i będę uziemiona
Mi siostra radziła tomme tippe (czy jakoś tak się pisze) i patrzyłam, że w wielu rankingach są pierwsze lub drugie
Uwaga dziewczyny !!!!
Ogłoszenie na Hm jest kod 0253
-20% na wszystko
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cześć wszystkim. Nie mam czasu na forum. Córka dostała od tego rumienia zapalenia stawów i mam kongo w domu. Ja czekam na wyniki , ale beda dopiero około 7 marca. Mam nadzieję że u Was wsio ok. Miłej niedzieli , odezwę się jak się u nas uspokoi
@Karla88 chcę Cię trochę zabić ale też trochę nie zabijać Weszłam na strone h&m i wpadłam w szał zakupowy ale dzieki Tobie zapłaciłam 160 zł mniej. Wiec nie wiem. Jestem rozdarta pomiędzy zabijaniem a dziękowaniem
Ale patrzcie jak nie wiele trzeba by być za bogatym Dla mnie to troche dziwne. Bo to jest tak jakby "nagroda" za urodzenie żywego dziecka i przyczynienie sie tym do wzrostu demograficznego. A dzieci rodziców którzy przekraczaja kryterium to co? Nie liczą sie ?
Dziękuję [emoji15]
Wiem na pewno, że ostatnia w tym kształcie [emoji23]
Następne nie będą miały tych "uszu" na górze, bo bardzo utrudniają zszywanie, obszywanie lamówką itd
Następna to będzie po prostu bardziej owal
Jeszcze będą kosmetyczki do kompletu, ale... Położyłam się z laptopem, koty mnie oblazły, zrobiło się tak fajnie ciepło, i... Obudziłam się pół godziny temu.... [emoji23]
Ale co do kosmetyczek, to później mogę porozsyłać trochę po Polsce, jak się ogarnę z tym, co muszę zrobić w najbliższym czasie...
Na razie robię krem buraczany z pieczonymi ziemniakami na obiad (tzn niby barszcz, ale później wszystko, buraki, warzywa itd blenduję na krem, i dodaję pieczone ziemniaki )
Potem zjemy, itd, a potem może kosmetyczki