reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj nie, nie dosc ze duza sie urodzila to przybierala odpowiednio[emoji3] Z rozszezaniem diety tez nie bylo problemu. Oby yeraz mi sie nie trafil niejadek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U mnie to samo super przyrosty zawsze
Z tym ze wczesniak byla

Oby teraz wszy ok tez lacznie z porodem

Narazie jest ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak się laktacja rozbuja to i z jednej może być Kochana pełno mleka :) a w drugiej samoistnie zaniknie :) kobieta ma dwie piersi na wypadek bliźniąt :) tak samo jak zwierzęta jeszcze więcej bo ciąże jeszcze bardziej mnogie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Dokl
Ja prawa zawsze tryskalo az po brodzie a lewa ledwo co lecialo a msc kg przybierala
Tylko pediatra i waga decyduje czy kp musi byc mm tez

Hej dziewczyny :) U nas dzis stuknela polowa ciazy. 20+0 tydz.
Powiedzcie mi, czy ktoras miala sprawdzany poziom wod plodowych? Ja mialam w piatek polowkowe. Dzidzia zdrowa, 340 g wagi i co najlepsze CHLOPAK :D
Maz tam prawie z krzesla spadl, jak uslyszal. Oczywiscie z radosci. Jedyne co mnie zaniepokoilo to poziom wod, siega prawie 20, przynajmniej z tego co ja zrozumialam. Lekarz na to nie zwrocil szczegolnej uwagi a ja juz internet uruchomilam i sie naczytalam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Tak mialam sprawdxane wody tudz temu

reklama
Gratuluję Synusia :)) chyba każdy lekarz to bada mi tylko powiedziała moja lekarka że jest ok ale niepodawala jakiś danych :) tak jak Jola napisała jakby coś było nie tak to lekarz na pewno by zwrócił na to uwagę :)

Mi tez nie
Skoro ok to ok se zawsze mysle bo po co se nabijac glowe

Do góry