reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj nie, nie dosc ze duza sie urodzila to przybierala odpowiednio[emoji3] Z rozszezaniem diety tez nie bylo problemu. Oby yeraz mi sie nie trafil niejadek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U mnie to samo super przyrosty zawsze
Z tym ze wczesniak byla

Oby teraz wszy ok tez lacznie z porodem

Narazie jest ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak się laktacja rozbuja to i z jednej może być Kochana pełno mleka :) a w drugiej samoistnie zaniknie :) kobieta ma dwie piersi na wypadek bliźniąt :) tak samo jak zwierzęta jeszcze więcej bo ciąże jeszcze bardziej mnogie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Dokl
Ja prawa zawsze tryskalo az po brodzie a lewa ledwo co lecialo a msc kg przybierala
Tylko pediatra i waga decyduje czy kp musi byc mm tez

Hej dziewczyny :) U nas dzis stuknela polowa ciazy. 20+0 tydz.
Powiedzcie mi, czy ktoras miala sprawdzany poziom wod plodowych? Ja mialam w piatek polowkowe. Dzidzia zdrowa, 340 g wagi i co najlepsze CHLOPAK :D
Maz tam prawie z krzesla spadl, jak uslyszal. Oczywiscie z radosci. Jedyne co mnie zaniepokoilo to poziom wod, siega prawie 20, przynajmniej z tego co ja zrozumialam. Lekarz na to nie zwrocil szczegolnej uwagi a ja juz internet uruchomilam i sie naczytalam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Tak mialam sprawdxane wody tudz temu

reklama
Gratuluję Synusia :)) chyba każdy lekarz to bada mi tylko powiedziała moja lekarka że jest ok ale niepodawala jakiś danych :) tak jak Jola napisała jakby coś było nie tak to lekarz na pewno by zwrócił na to uwagę :)

Mi tez nie
Skoro ok to ok se zawsze mysle bo po co se nabijac glowe

Do góry