reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dopiero 12ego. Zmierzę jeszcze dzisiaj z dwa razy i jutro co 3 godziny. Będę zapisywać. Może jest niskie od tego że prawie cały dzień leże ?
Od lezenia chyba raczej nie. A zawsze mialas wyzsze?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ale jestem niedouczona. Byłam przekonana, że becikowe należy się każdemu. A tu się okazuje że w 2012 r sie prawo zmieniło o kryterium dochodowe :(

Ale jestem niedouczona. Byłam przekonana, że becikowe należy się każdemu. A tu się okazuje że w 2012 r sie prawo zmieniło o kryterium dochodowe :(
Nie mam z K ślubu więc się zalapę na szczęście. Ale w ogóle bez sensu jakies kryteria. Każdej kobiecie się należec powinno. Nie rozumiem np. tego jak nie nalezy się rodzinne czy 500+ bo dochód przekroczył o parę złoty.

Ale te kryterium jest wysokie, prawie 2000 na rękę na osobę. Gdyby mój budżet miesięczny na 4 osoby wynosił 8000 to nie martwiłam się jakimś marnym jednorazowym tysiączkiem ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ale te kryterium jest wysokie, prawie 2000 na rękę na osobę. Gdyby mój budżet miesięczny na 4 osoby wynosił 8000 to nie martwiłam się jakimś marnym jednorazowym tysiączkiem ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ale patrzcie jak nie wiele trzeba by być za bogatym :D Dla mnie to troche dziwne. Bo to jest tak jakby "nagroda" za urodzenie żywego dziecka i przyczynienie sie tym do wzrostu demograficznego. A dzieci rodziców którzy przekraczaja kryterium to co? Nie liczą sie ? :D

Do góry