reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny a to znów ja i moje kolejne przemyślenia:D wydaje wam się czasami że macie mniejszy brzuch ? Nie chodzi mi z rana bo to norma , ale dziś jakoś tak się przyglądam i nic się się powiększa mimo posiłków i wydaje mi się mniejszy? Miała którąś Tak?

Kazdea ma inaczej to moj w 7 mscu 90 cm to teraz ani 6 nie ma a juz 109 cm
1519597647-b0ee891567e59e79-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale patrzcie jak nie wiele trzeba by być za bogatym :D Dla mnie to troche dziwne. Bo to jest tak jakby "nagroda" za urodzenie żywego dziecka i przyczynienie sie tym do wzrostu demograficznego. A dzieci rodziców którzy przekraczaja kryterium to co? Nie liczą sie ? :D

Licza ale nie potrzebuja tyle pieniedzy skoro cod juz Maja [emoji23]

Tzn zaplanowaliscie, że ślub po 15? ;)

Btw, kilka tygodni temu mieliśmy 15 rocznicę bycia razem :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tzn bylo tak po roku bycia rszem myslelismy o skubie ale dalam mysl by nasze dzueci niosly welon a ze dzieci w te lata nie bylo a dopiero teraz no to plus wiek ze beda chodzic no to tak za dwa lata wiec tyle czasu minelo[emoji14]
Super dlugo I teraz owoc wasz;)))

Orany ile ty masz zapalu do pracy torba gotowanie[emoji16][emoji16]ja to bym tylkp lezala amok dzien ostatnio napiety Nicole

Przed ciążą jak chciałam coś uszyć to zawsze krucho z czasem, teraz chociaż czasu "trochę" mam ;)
Ale i tak staram się nie siedzieć za dużo itd, więc się mocno rozciąga.... ;)

A wczoraj była na kolację domowa pizza :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Tzn bylo tak po roku bycia rszem myslelismy o skubie ale dalam mysl by nasze dzueci niosly welon a ze dzieci w te lata nie bylo a dopiero teraz no to plus wiek ze beda chodzic no to tak za dwa lata wiec tyle czasu minelo[emoji14]
Super dlugo I teraz owoc wasz;)))

Najpierw kilka lat w ogóle nie chciałam słyszeć o ślubie itd, potem trochę nam zeszło... A potem 3 lata staram...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry