reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ciaza to miał być taki piękny okres .. :zawstydzona/y:
Tak to na zdjęciach wygląda [emoji16] ale ja naprawdę nie przechodzę najgorzej... Przynajmniej narazie [emoji16] raz miałam wielki stres, ale dopóki wszystko jest z dzieckiem ok to na nic nie mogę narzekać :) chyba przygotowałam się na to, że właśnie ciąża to żadna bajka i dlatego nic mnie nie dziwi [emoji16] a poza tym jak już teraz bym marudziła to w trzecim trymestrze bym chyba w depresję wpadła [emoji16] jak pomyślę o tych upalach... Ogólnie bardzo lubię, ale teraz w domu ciągle mi gorąco... Choć nie grzejemy [emoji39] ciągle bym wietrzyla a facet zamarza

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tak to na zdjęciach wygląda [emoji16] ale ja naprawdę nie przechodzę najgorzej... Przynajmniej narazie [emoji16] raz miałam wielki stres, ale dopóki wszystko jest z dzieckiem ok to na nic nie mogę narzekać :) chyba przygotowałam się na to, że właśnie ciąża to żadna bajka i dlatego nic mnie nie dziwi [emoji16] a poza tym jak już teraz bym marudziła to w trzecim trymestrze bym chyba w depresję wpadła [emoji16] jak pomyślę o tych upalach... Ogólnie bardzo lubię, ale teraz w domu ciągle mi gorąco... Choć nie grzejemy [emoji39] ciągle bym wietrzyla a facet zamarza

f2w39n7303c24ozn.png

Tez wiedziałam że to nie będzie bajka, ale wszystko stresuje. Jak boli, to dlaczego pewnie coś złego. Jak nie boli to o rany, nie czuję się jak w ciąży :D zaparcia, biegunki, wymioty, tycie, cukrzyca i jeszcze godzinami by wymieniać. No ale jak się zobaczy ta mała istotkę to już o wszystkim się zapomni :) chociaż jak myślę o porodzie to blada się robię ..

f2w39n7303c24ozn.png
A ja znowu zamarzam :D chodzę w długim rekawie i grubej bluzie po domu :p a i tak ręce lodowate. Potrzebuje wiosny *.*

reklama
Do góry