reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ciaza to miał być taki piękny okres .. :zawstydzona/y:
Tak to na zdjęciach wygląda [emoji16] ale ja naprawdę nie przechodzę najgorzej... Przynajmniej narazie [emoji16] raz miałam wielki stres, ale dopóki wszystko jest z dzieckiem ok to na nic nie mogę narzekać :) chyba przygotowałam się na to, że właśnie ciąża to żadna bajka i dlatego nic mnie nie dziwi [emoji16] a poza tym jak już teraz bym marudziła to w trzecim trymestrze bym chyba w depresję wpadła [emoji16] jak pomyślę o tych upalach... Ogólnie bardzo lubię, ale teraz w domu ciągle mi gorąco... Choć nie grzejemy [emoji39] ciągle bym wietrzyla a facet zamarza

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tak to na zdjęciach wygląda [emoji16] ale ja naprawdę nie przechodzę najgorzej... Przynajmniej narazie [emoji16] raz miałam wielki stres, ale dopóki wszystko jest z dzieckiem ok to na nic nie mogę narzekać :) chyba przygotowałam się na to, że właśnie ciąża to żadna bajka i dlatego nic mnie nie dziwi [emoji16] a poza tym jak już teraz bym marudziła to w trzecim trymestrze bym chyba w depresję wpadła [emoji16] jak pomyślę o tych upalach... Ogólnie bardzo lubię, ale teraz w domu ciągle mi gorąco... Choć nie grzejemy [emoji39] ciągle bym wietrzyla a facet zamarza

f2w39n7303c24ozn.png

Tez wiedziałam że to nie będzie bajka, ale wszystko stresuje. Jak boli, to dlaczego pewnie coś złego. Jak nie boli to o rany, nie czuję się jak w ciąży :D zaparcia, biegunki, wymioty, tycie, cukrzyca i jeszcze godzinami by wymieniać. No ale jak się zobaczy ta mała istotkę to już o wszystkim się zapomni :) chociaż jak myślę o porodzie to blada się robię ..

f2w39n7303c24ozn.png
A ja znowu zamarzam :D chodzę w długim rekawie i grubej bluzie po domu :p a i tak ręce lodowate. Potrzebuje wiosny *.*

reklama
Do góry