reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Czytałam, że niektóre kobiety czują mocno aż je "zgina"w pół... Czytałam o tym bo jeden raz taki ból miałam (gdzieś tydzień temu) ale nie powtórzył się więc nie dzwoniłam do ginekologa

f2w39n7303c24ozn.png
A ciaza to miał być taki piękny okres .. :zawstydzona/y:

Zaparc już nie mam, czasem się zdarzają ale rzadko. Dostaje okropnego bolu brzucha, dokładnie tam gdzie macica, podbrzusze mi twardnieje mam wrażenie jak by mi miało jajniki powyrywać .. po chwili biegunka i wszystko ustaje.
Możliwe, że się wszytko podnosi i tak uciska :/ upławów nie miałam intensywnych, nawet nie muszę wkładki zakładać bo są dni że jest w ogóle nie potrzebna. A to ostatnie zdarzenie o które pytałam to jednorazowa sytuacja :)

To dobrze :) . No ja miałam okropne bóle a potem przeszlo do bioder i od czasu do czasu one dają znaki o sobie i brzuch także może to taki etap . Ale na pewno warto poinformować lekarza :)

Czytałam, że niektóre kobiety czują mocno aż je "zgina"w pół... Czytałam o tym bo jeden raz taki ból miałam (gdzieś tydzień temu) ale nie powtórzył się więc nie dzwoniłam do ginekologa

f2w39n7303c24ozn.png
A to mnie pocieszylas.
W pietwszej ciazy takich nie mialam. Jak sie zaczelo to od razu przedwczesne porodowe i na lekach wyladowalam. Ale to bylo miesiac pozniej niz teraz.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No właśnie, dlatego chyba na wszelki wypadek będę wolała kupić odrazu elektryczny. Niz kupić pierw ręczny a okaże się , że będzie za słaby i ponad 100zl wydać bez sensu . Czy źle mówię ?:p
Ja mialam ten reczny, bo nie bylo mnie stac zeby kupowac na wszelko wypadek elektryczny. Jak sie okazalo, ze potrzeboealam elektrycznego to wypozyczalam.
To juz od Ciebie zalezy jak zdecydujesz i na co Cie stac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry