reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A to mnie pocieszylas.
W pietwszej ciazy takich nie mialam. Jak sie zaczelo to od razu przedwczesne porodowe i na lekach wyladowalam. Ale to bylo miesiac pozniej niz teraz.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ale to za te braxtona i one nie są groźne jeśli się często nie powtarzają :) one nie wywoluja przedwczesnego o ile nie występuje po nich biegunka ( a ja właśnie byłam zaraz w wc ) ale po biegunce już się nie pojawiło więc nie dzwoniłam

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja mam aż 4 :D mama była opiekunka do osób starszych i potrzebowała. Ale kupiła tylko 1. A 3 dostała za darmo w aptece. Tak samo jak to do mierzenia cukru X2 :) mamy zapas :p mogli by dać jeszcze termometr bezdotykowy :D
Ja mam bezdotykowy ale kupiłam ☺️ takie cos jak w szpitalu nawet głowy nie dotykam przy dzieciakach super sprawa

reklama
My tu nawet na forum mamy taka "poczekalnie" jak emeryci w kolejce do lekarza [emoji16] biadolimy z mieszkan

f2w39n7303c24ozn.png

Hahaha dokładnie ., a ja niewiem co że mną jest nie tak czy się doszukuje czy o co chodzi , ale mam większość takich różnych dolegliwości co dziewczyny opisują i później włączam wujka Google i mam jazdy w głowie :D

Do góry