reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja będę miała problem z jedną piersią więc pewnie bedę zmuszona dokarmiać mm :( Ale te butelki wydają sie super :)
Jola wcale nie jest powiedziane, ze bedzie problem. Spokojnie mozna wykarmic jedna piersia. Przeciez niektore kobiety daja rade wykarmic blizniaki[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziękuję [emoji15]
Wiem na pewno, że ostatnia w tym kształcie [emoji23]
Następne nie będą miały tych "uszu" na górze, bo bardzo utrudniają zszywanie, obszywanie lamówką itd ;)
Następna to będzie po prostu bardziej owal ;)

Jeszcze będą kosmetyczki do kompletu, ale... Położyłam się z laptopem, koty mnie oblazły, zrobiło się tak fajnie ciepło, i... Obudziłam się pół godziny temu.... [emoji23]

Ale co do kosmetyczek, to później mogę porozsyłać trochę po Polsce, jak się ogarnę z tym, co muszę zrobić w najbliższym czasie... ;)

Na razie robię krem buraczany z pieczonymi ziemniakami na obiad (tzn niby barszcz, ale później wszystko, buraki, warzywa itd blenduję na krem, i dodaję pieczone ziemniaki ;))
Potem zjemy, itd, a potem może kosmetyczki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
W takim mruczacym ciepelku to latwo usnac[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jola wcale nie jest powiedziane, ze bedzie problem. Spokojnie mozna wykarmic jedna piersia. Przeciez niektore kobiety daja rade wykarmic blizniaki[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Właśnie mam nadzieję że mi sie uda. A w razie czego w domku będę miała zapas butelek i mm z jedną paczkę jakby co :)

reklama
Do góry