reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po zakupach online [emoji23]
Mąż mnie zabije ... ale kupiłam tez corce spodnie bluzki rajstopy na wiosnę i oczywiście małemu pełno [emoji23]
Jak któraś zamierza coś zamówić to pamiętajcie na Hm -20%
Kod 0253

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny cos ostatnio sie martwie[emoji53] Mam zle brzeczucia co do tych napinan i boli brzucha. Mam wrazenie jakby to byly skorcze. Moze to faktycznie te przepowiadajace, tylko ja je jakos mocniej odczuwam? Bo na rozciaganie mi to nie wyglada[emoji53]

@Agatka29 powiedz mi, Ty jak wkladasz globulke to czujesz ten pessar?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

[QUOT

O to nie pomyślałam że po depilacji tez dobry jest :p spróbuję dzisiaj go użyć po, bo będę golic mój busz na nogach, jutro wizyta więc trzeba wyglądać do ludzi tu i tam :-)
Ja depiluje depilatorem pachy i bikini. Zaraz po jest skora taka podrazniona w krostach. Bardzo szybko schodzi po sudocremie[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny cos ostatnio sie martwie[emoji53] Mam zle brzeczucia co do tych napinan i boli brzucha. Mam wrazenie jakby to byly skorcze. Moze to faktycznie te przepowiadajace, tylko ja je jakos mocniej odczuwam? Bo na rozciaganie mi to nie wyglada[emoji53]

@Agatka29 powiedz mi, Ty jak wkladasz globulke to czujesz ten pessar?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A kiedy masz wizytę ? I po magnezie i nospie Ci nie puszcza ?

A kiedy masz wizytę ? I po magnezie i nospie Ci nie puszcza ?
W piatek mam wizyte. Magnez biore od poczatku ciazy, tylko lekarz kazal mi zmniejszyc. Moze powinnam wrocic do poprzedniej dawki. No-spy nie probowalam. Popytam w piatek, zobaczymy co powie. Nie chcem tez panikowac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
W piatek mam wizyte. Magnez biore od poczatku ciazy, tylko lekarz kazal mi zmniejszyc. Moze powinnam wrocic do poprzedniej dawki. No-spy nie probowalam. Popytam w piatek, zobaczymy co powie. Nie chcem tez panikowac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jak brałam magB6 to bóle i skurcze nie przechodziły. Dopiero jest lepiej od kad mi lekarz kazał brać Aspargin. Magnez z potasem. Moze tego Ci brakuje.

Do góry