reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny cos ostatnio sie martwie[emoji53] Mam zle brzeczucia co do tych napinan i boli brzucha. Mam wrazenie jakby to byly skorcze. Moze to faktycznie te przepowiadajace, tylko ja je jakos mocniej odczuwam? Bo na rozciaganie mi to nie wyglada[emoji53]

@Agatka29 powiedz mi, Ty jak wkladasz globulke to czujesz ten pessar?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego... Może weź większą dawkę magnezu? Wizytę masz w tym tygodniu o ile pamiętam?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Morgana dla spokoju skontaktuj się z lekarzem a kiedy masz wizytę ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak brałam magB6 to bóle i skurcze nie przechodziły. Dopiero jest lepiej od kad mi lekarz kazał brać Aspargin. Magnez z potasem. Moze tego Ci brakuje.
Potas tez biore od poczatku. I magnez i potas mam w normie w badaniach, ale blizej dolnej granicy. Musze z nim o tym pogadac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego... Może weź większą dawkę magnezu? Wizytę masz w tym tygodniu o ile pamiętam?

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wlasnie w piatek. Bralam od piczatku magneB6 3x2, ostatnio lekarz kazal mi zmniejszyc do 2x1, ale jak zobaczyl jaki poziom mam przy takiej dawce to kazal zmniejszyc, ale jednak do 2x2. No nic, zobaczymy co powie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@klaudia975 a bierzesz do tego wit. B6? Vo ten aspargin jej nie ma, a ona wspamaga wchlanianie magnezu.
Ten aspargin zawiera sporo potasu, moze tego Ci bardziej brakowalo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@klaudia975 a bierzesz do tego wit. B6? Vo ten aspargin jej nie ma, a ona wspamaga wchlanianie magnezu.
Ten aspargin zawiera sporo potasu, moze tego Ci bardziej brakowalo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Nie, biorę tylko to. Skoro nie boli to wchłania się chyba dobrze. No pewnie tak, bo po ostatnim skurczu dwudniowym byłam przerazona.

reklama
Dziewczyny cos ostatnio sie martwie[emoji53] Mam zle brzeczucia co do tych napinan i boli brzucha. Mam wrazenie jakby to byly skorcze. Moze to faktycznie te przepowiadajace, tylko ja je jakos mocniej odczuwam? Bo na rozciaganie mi to nie wyglada[emoji53]

@Agatka29 powiedz mi, Ty jak wkladasz globulke to czujesz ten pessar?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mnie też lapia skurcze :!/ jutro wizyta i już sie boję, oby bylo wszystko dobrze
Jak wkładam to czuje, ostatnio prz dwa dni miałam go bardzo nisko

Do góry