G
gosc12
Gość
te butelki które wstawiłam są na pierwszym miejscu w rankingu w lutym 2018. Link do: Ranking: najlepsze butelki dla niemowląt luty 2018
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę miała problem z jedną piersią więc pewnie bedę zmuszona dokarmiać mm Ale te butelki wydają sie superJa mam te butelki tommee tippee dostałam od szwagierki cały komplet wiec jak narazie innych nie kupuje wydają się fajne ale tez bardzo chce karmić piersią tylko nie wiem jak to będzie jeśli ciążę rozwiaza wczesniej
Ja mam te butelki tommee tippee dostałam od szwagierki cały komplet wiec jak narazie innych nie kupuje wydają się fajne ale tez bardzo chce karmić piersią tylko nie wiem jak to będzie jeśli ciążę rozwiaza wczesniej
Fajne, bo antykolkowe, że smoczkiem w kształcie brodawki, i z rurka zmieniająca kolor w zależności od temperatury. Przekonaly mnie do siebie ale gdyby się okazalo, że będę karmiła piersią ciągle to później tylko wymieniam smoczek na np. od 3 msc ?
Te co wstawiłam są 150 i 260 więc ta druga by była dobra na pozniejRaczej i butelkę bo te pierwsze butelki maja pojemność chyba 120ml a 3 miesięczne dziecko pije więcej wiec trzeba mieć butelka większa
Właśnie nie pamiętam jak to jest bo dostałam je rok temu i leża schowane na strychu jak zniose to zobaczę czy smoczki da się wyjąć i wymienic bo nie mam pojęciaFajne, bo antykolkowe, że smoczkiem w kształcie brodawki, i z rurka zmieniająca kolor w zależności od temperatury. Przekonaly mnie do siebie ale gdyby się okazalo, że będę karmiła piersią ciągle to później tylko wymieniam smoczek na np. od 3 msc ?
DobrzeWłaśnie nie pamiętam jak to jest bo dostałam je rok temu i leża schowane na strychu jak zniose to zobaczę czy smoczki da się wyjąć i wymienic bo nie mam pojęcia
Wow Aga super ta torba!Cześć dziewczyny
U nas kilkanaście stopni mrozu, i nie ruszam się z domu
Ale za to rano dokończyłam torbę dla mamy [emoji6]
Paski są do przepinania, albo torba z krótszym uchem, albo długim (dwa paski spięte razem), albo plecak
Z zewnątrz 4 kieszonki na zamek, w środku jedna na zamek i dwie na rzep, a do tego będą ze dwie kosmetyczki, tylko najpierw muszę je uszyć