reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha, no coz tak bywa[emoji3] Ja to teraz zorientowana jestem w dbiach tygodnia. Wlasnie jak pracowalam to mi sie mieszalo, bo pracowalam na zmiany [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Właśnie jak się pracuje to te dni nie wiadomo kiedy uciekają a po nocce to już wogole nie wiadomo który dzień

reklama
No kiepska ta nocka jakąś była . A wiesz jeszcze jak w nocy ..przynajmniej dla mnie wszystko 100 razy bardziej straszniejsze :) no ale nic trzeba się zebrać w garść i może za sprzątanie się wezmę żeby na inne myśli trochę wejść bo tak to leżę i tu mnie zaboli tam zaboli i już się nakrecam jak wariatka ;)
Oj wiem co masz na mysli. Mi jak sie cos strasznego albo zlego przysni to dalej spie przy lampce tak sie boje[emoji53]
Nie przemeczaj sie przy tym sprzataniu!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hahahaha Ty jesteś jeszcze lepsza jak ja :D u nas postu piątkowego przestrzegam tylko ja od zawsze w sumie , a mój ma trochę odmienne zdanie do tego ale może nie będę pisać publicznie bo aż wstyd :D
A ja napisze, ze M czesto przygotowuje jakies bankiety dla ksiezy i objadaja sie w piatki miesem ile sie da. Nawet w poscie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry