reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry dziewczynki . Ja miałam dziś taka ciężka noc że...co chwilę jakiś nowy koszmar mi się śnił , a na końcu jakieś pogrzeby ,trumny i domy pogrzebowe :( już niekładę się spać bo aż się boję co by mi się kolejnego śniło . Do tego pobolewa mnie brzuch , wczoraj jak wstawalam to mnie tak mocno zabolało a potem już wieczorem jak chciałam zmienić stronę na lewą do spania to znów ten ból . Mam nadzieję , że nic złego się nie dzieje . Życzę spokojnego weekendu I udanych wizyt :)
Ojej ale mialas noc. Moze Ci sie uda zdrzemnac w dzien.
Bole to na pewno rozciagania. Oby przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witajcie[emoji5]
Ja tez cos kiepsko spalam, tylko nie wiem czemu.
Szykuje sie i zbieramy sie na ta wizyte co nam odwolali w czwartek. Eh...czlowiek moglby pospac to trzeba jechac[emoji53]
Potem na 15.00 jedziemy na urodziny corki kolezanki, wiec caly dzien z glowy[emoji6]

Milego dnia wszystkim!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny przez to że siedzę w domu to już mózg mi się lansuje,wstałam zaczęłam robić śniadanie otworzyłam rybkę już dawno na nim ochote miałam ale pomyślałam poczekam do piątku żeby za dużo konserw nie jeść,mąż mnie dopiero uświadomił że dziś sobota po tym jak na niego nakrzyczakam że dziś post a on chciał kanapki z wędlina ;/ a wczoraj nie poscilam;/ no bo czwartek

Ojej ale mialas noc. Moze Ci sie uda zdrzemnac w dzien.
Bole to na pewno rozciagania. Oby przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No kiepska ta nocka jakąś była . A wiesz jeszcze jak w nocy ..przynajmniej dla mnie wszystko 100 razy bardziej straszniejsze :) no ale nic trzeba się zebrać w garść i może za sprzątanie się wezmę żeby na inne myśli trochę wejść bo tak to leżę i tu mnie zaboli tam zaboli i już się nakrecam jak wariatka ;)

Witajcie[emoji5]
Szykuje sie i zbieramy sie na ta wizyte co nam odwolali w czwartek. Eh...czlowiek moglby pospac to trzeba jechac[emoji53]
Potem na 15.00 jedziemy na urodziny corki kolezanki, wiec caly dzien z glowy[emoji6]

Milego dnia wszystkim!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
O to dzień zajęty ja za dwa tyg muszę cis synkowi zorganizować ,a o niczym czym jeszce z nie mysle

Dziewczyny przez to że siedzę w domu to już mózg mi się lansuje,wstałam zaczęłam robić śniadanie otworzyłam rybkę już dawno na nim ochote miałam ale pomyślałam poczekam do piątku żeby za dużo konserw nie jeść,mąż mnie dopiero uświadomił że dziś sobota po tym jak na niego nakrzyczakam że dziś post a on chciał kanapki z wędlina ;/ a wczoraj je poscilam;/ no bo czwartek

Hahahaha Ty jesteś jeszcze lepsza jak ja :D u nas postu piątkowego przestrzegam tylko ja od zawsze w sumie , a mój ma trochę odmienne zdanie do tego ale może nie będę pisać publicznie bo aż wstyd :D

Dziewczyny przez to że siedzę w domu to już mózg mi się lansuje,wstałam zaczęłam robić śniadanie otworzyłam rybkę już dawno na nim ochote miałam ale pomyślałam poczekam do piątku żeby za dużo konserw nie jeść,mąż mnie dopiero uświadomił że dziś sobota po tym jak na niego nakrzyczakam że dziś post a on chciał kanapki z wędlina ;/ a wczoraj je poscilam;/ no bo czwartek
Haha, no coz tak bywa[emoji3] Ja to teraz zorientowana jestem w dbiach tygodnia. Wlasnie jak pracowalam to mi sie mieszalo, bo pracowalam na zmiany [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witajcie[emoji5]

Milego dnia wszystkim!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Miłego dnia i oby udało się wszystko wam pozalatwiac :)

reklama
No kiepska ta nocka jakąś była . A wiesz jeszcze jak w nocy ..przynajmniej dla mnie wszystko 100 razy bardziej straszniejsze :) no ale nic trzeba się zebrać w garść i może za sprzątanie się wezmę żeby na inne myśli trochę wejść bo tak to leżę i tu mnie zaboli tam zaboli i już się nakrecam jak wariatka ;)
Też tak mam co kolwiek kujnie,zaboli to myske, ale tłumacze sobie że to normalne w ciąży,zwariujemy do lipca hahaha

Do góry